ΑΡΗΣ

Παραιτήθηκε ο Θεοδώρου

Παραιτήθηκε ο Θεοδώρου

Ο Μίλτος Θεοδώρου μετά από σχεδόν 13 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην ομάδα μπάσκετ του Άρη παραιτήθηκε μετά από την υπόθεση του Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Η υπόθεση του Μοχάμεντ Πάσαλιτς οδήγησε στην παραίτηση του γιατρού του Άρη Μίλτου Θεοδώρου από την θέση του μετά από σχεδόν 13 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Ο πολύπειρος ορθοπεδικός - χειρούργος για λόγους αξιοπρέπειας μετά από την στάση που κράτησε ο Βόσνιος γκαρντ να εγχειριστεί από άλλον γιατρό όπως έγινε χθες ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την απόφασή του.

Ο πρώην πλέον γιατρός του Άρη είχε πει από την πρώτη στιγμή που είχε δει το αποτέλεσμα της μαγνητικής του Πάσαλιτς πως ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής που είναι θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και όχι να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όπως και έγινε μετά όμως από μία εβδομάδα και μία μέρα κι αφού πρώτα ο Πάσαλιτς πήρε όχι μία αλλά ακόμη τρεις γνώμες. Μία από τον γιατρό του στην Βοσνία αλλά και ακόμη τριών. Δύο στην Θεσσαλονίκη, των κ.κ. Σαμαρά και Γιαννακοβίτη, και αυτού που του έκανε την αρθροσκόπηση χθες στην Αθήνα.

Μία στάση από πλευράς του Πάσαλιτς για την οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ενήμερη τόσο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, που είχε παρουσία των μελών της διοίκησης τετ α τετ με τον Βόσνιο γκαρντ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Θεοδώρου που παραιτήθηκε την Τρίτη από την θέση του στην ΚΑΕ Άρης μία μέρα μετά δεν αρνήθηκε να εξετάσει τους Τζέρεμι Χαντ και Αντώνη Ασημακόπουλο το πρωί της Τετάρτης. Σε ένα δείγμα του ήθους και της αξιοπρέπειάς του που δούλεψε τόσα χρόνια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μίλτος Θεοδώρου είχε αποτελέσει προσωπική επιλογή του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και ότι υπήρχε απόλυτη ικανοποίηση από τις υπηρεσίες του είχε φανεί και από τις θέσεις της ΚΑΕ Άρης ακόμη και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ