ΑΡΗΣ

Πάει χειρουργείο ο Χαντ

Πάει χειρουργείο ο Χαντ

Ο Τζέρεμι Χαντ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του.

Ο Αμερικανός του Άρη Τζέρεμι Χαντ, με σκοπό να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον εμπόδισε στο τέλος της χρονιάς να παίξει στο 100% τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του.

Για τον λόγο αυτό και δεν έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει άμεσα από την Θεσσαλονίκη για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μέμφις.

Ο Χαντ εκτός της προγραμματισμένης του επέμβασης επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί στην περίπτωση παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και όχι μόνο.

Εξάλλου πρόκειται για έναν Αμερικανό φόργουορντ που απέδειξε ότι παίζει πάνω από όλα για την ομάδα σε άμυνα και επίθεση και εκτός του άλλου αν ο Άρης δεν ξεπεράσει το πρόβλημα μεταγραφών που αντιμετωπίζει από την FIBA θα είναι σίγουρα ψηλά στην λίστα.

Παράλληλα όμως ο Χαντ θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να συμφωνήσει με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν όπως συνέβη και με τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς, που έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει σήμερα από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Σεράγεβο.

Ήδη έχει γίνει μία συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης με τον κοινό τους εν Ελλάδι εκπρόσωπο με σκοπό την επίτευξη συμφωνία όσον αφορά τον διακανονισμό της οφειλής και τον τρόπο αποπληρωμής της. Λόγω εξάλλου της εκκρεμότητας αυτής δεν έχει γίνει ήδη κάποια συζήτηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ