ΑΡΗΣ

Πάει στο Πρωτοδικείο ο Ερασιτέχνης

Πάει στο Πρωτοδικείο ο Ερασιτέχνης
INTIME SPORTS

Την λύση για την αλλαγή σελίδας στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης φαίνεται πως θα δώσει αύριο (11/05) το πρωί ο Ερασιτέχνης Άρης με την προσφυγή του στο Πρωτοδικείο.

Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα προσφύγει αύριο το πρωί ο Ερασιτέχνης Άρης δια του νομικού του εκπροσώπου, Χρήστου Γρόλλιου, ώστε να μπορέσει να γίνει η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης.

Η λύση αυτή φάνταζε ως η μοναδική για να μπορέσουν να επισπευτούν οι διαδικασίες μετά την μη παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη μέχρι και σήμερα από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Με την αυριανή προσφυγή του Ερασιτέχνη Άρη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα γίνουνε γνωστά και τα πέντε ονόματα του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης.

Από αυτά εκείνα που θεωρούνται ως δεδομένα είναι αυτά του Λευτέρη Αρβανίτη, του γραμματέα του ΑΣ Άρης αλλά όχι ως εκπροσώπου αυτού, και του Κουρόγλου ως εκπροσώπου της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Ακόμη θα υπάρχει ένας ακόμη εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης, ένας της ΣΑΡΙΣΑ και δεν αποκλείεται να είναι ένας ακόμη της ΓΕΝΕΣΙΣ. Μάλιστα η πλευρά του ΑΣ Άρης δια του νομικού της εκπροσώπου θα πιέσει το Πρωτοδικείο για άμεση έγκριση του νέου διοικητικού σχήματος ώστε να τρέξουνε οι εξελίξεις.

Απερχόμενος και επερχόμενος στην προεδρία της ΚΑΕ Άρης συζήτησαν χθες το βράδυ στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης για όλα τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούνε σε μία συνάντηση που αμφότεροι θέλησαν και κράτησαν να μην βγει προς τα έξω.

Σε αυτήν ο Γιάννης Δαμιανίδης ουσιαστικά δεν έκρυψε πως έχει παραιτηθεί αφού όπως είπε μεταξύ άλλων δεν υπάρχει διοίκηση μετά από την παραίτηση των άλλων δύο μελών του τριμελούς διοικητικού συμβουλίου.

Του εκπροσώπου του ΑΣ Άρης, Τάσου Οικονόμου, από την περασμένη Τετάρτη αλλά και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Κουιμτζή, από τις αρχές της εβδομάδας με επιστολή του πριν αναχωρήσει για επαγγελματικές υποχρεώσεις για το εξωτερικό.

Εν τω μεταξύ για αύριο ο Λευτέρης Αρβανίτης έχει προγραμματίσει να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με φόντο την συνεργασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτήν δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα τόσο τι μέλλει γενέσθαι με την αποπληρωμή του όσο και με τις απολαβές του συμβολαίου του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος από χθες το απόγευμα ουσιαστικά μπήκε ένα τέλος στις προπονήσεις συντήρησης στο Αλεξάνδρειο που ξεκίνησαν την Δευτέρα αφού μετά από τον Χρήστο Ταπούτο που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα ζήτησαν να σταματήσουνε και οι Δημήτρης Βεργίνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης σε επικοινωνία που είχανε με τον Αλεξανδρή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ