ΑΡΗΣ

Οριστική συμφωνία με Χατζηβρέττα

Οριστική συμφωνία με Χατζηβρέττα
INTIME SPORTS

Αίσιο τέλος είχε για την ΚΑΕ Άρης το σημερινό ραντεβού στην υπόθεση του Νίκου Χατζηβρέττα.

Το σημερινό τελικό ραντεβού στην υπόθεση του Νίκου Χατζηβρέττα είχε αίσιο τέλος καθώς οι δύο πλευρές ήρθανε σε σίριαλ.

Με τον τρόπο αυτό έληξε ένα σοβαρό ανοιχτό μέτωπο για την νυν διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που την ακολουθούσε από το καλοκαίρι.

Η σημερινή εξέλιξη είχε διαφανεί από την χθεσινή πρωινή συνάντηση καθώς οι δύο πλευρές είχαν κοινή επιθυμία το όλο θέμα να λήξει. Όπως και έγινε.

Όπως και χθες έτσι και σήμερα συναντήθηκαν από πλευράς της ΚΑΕ Άρης ο πρόεδρός της Λευτέρης Αρβανίτης και ο νομικός του Ερασιτέχνη Χρήστος Γρόλλιος και από πλευράς του Χατζηβρέττα ο νομικός του Αλέξης Βαγιάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οφειλή της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπο του διεθνή φόργουορντ ήταν η μεγαλύτερη σε παίκτη από τα τελευταία χρόνια και διακανονίστηκε με ένα "κούρεμα" της τάξης του 30%.

Κατ΄ επέκταση μετά από την σημερινή συμφωνία παύει να ισχύει και η απόφαση της περασμένης Τρίτης (11/12) της ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι Αντώνης Ασημακόπουλος, Κώστας Χαρίσης και Λευτέρης Μποχωρίδης έμειναν για μία ακόμη μέρα εκτός προπονήσεων με τον πρώτο να επιστρέφει και πάλι από την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ