ΑΡΗΣ

"Ομάδα και ενωμένοι"

"Ομάδα και ενωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γκίκας έδωσε το στίγμα του για τη νίκη του Άρη επί του Πανελευσινιακού στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Γιάννη Αθηναίου να είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Το στίγμα του για τη νίκη του Άρη επί του Πανελευσινιακού στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Γιάννη Αθηναίου να είναι στο ρόστερ της ομάδας έδωσε ο Νίκος Γκίκας.

Σύμφωνα με τον πλέι μέικερ του Άρη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απέδειξαν ότι είναι ομάδα και ενωμένοι ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ίκαρο στην Χαλκίδα.

" Βγάλαμε πολλή ενέργεια, παρά την μεγάλη απουσία του Γιάννη. Μετά τη φυγή του καλύτερού μας παίκτη καταφέραμε να συσπειρωθούμε σαν ομάδα. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί αλλιώς δεν θα είχαμε καμία τύχη στο ματς, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που έχει καλούς ξένους και ένα ρόστερ που η βαθμολογική θέση της το αδικεί. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια και στο ότι ήμασταν αρκετά ομαδικοί μπροστά", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γκίκα για τη νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Για το πως διαχειρίστηκε ο ίδιος την φυγή Αθηναίου είπε: " Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα, όταν φεύγει ο καλύτερος παίκτης είναι δύσκολο, γιατί ο καθένας θα έπρεπε να πάρει περισσότερες ευθύνες. Επειδή είμαστε ομάδα και είμαστε ενωμένοι ο καθένας υποστήριξε τον άλλον σε ότι λάθη κι αν έγιναν και καταφέραμε να κερδίσουμε σχετικά εύκολα και να μην κινδυνεύσουμε".

Κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ίκαρο στην Χαλκίδα τόνισε: " Είναι άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Ίκαρος καίγεται. Εμείς από τη στιγμή που έχασε ο ΚΑΟΔ πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να βγούμε έκτοι, να αποφύγουμε την 7η ή την 8η θέση και να έχουμε καλύτερο αντίπαλο στα πλέι οφ".

Τέλος για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας του Άρη ο Γκίκας σχολίασε: " Είμαστε νεανική ομάδα και θα έχουμε σκαμπανεβάσματα. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Κάνουμε πολλή προπόνηση και σκληρή προπόνηση και θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ