ΑΡΗΣ

Όλα για την πρόκριση

Όλα για την πρόκριση
Μπορόβνιακ

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup θέλει να μείνει ο Άρης ο οποίος αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/2, 19:00, Eurosport 2) την Μπουντιβέλνικ

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε την Δευτέρα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να φτάσει το απόγευμα στο Κίεβο μέσω Μονάχου.

Με απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες σίγουρα τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά για τον Άρη, που είναι όμως αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης του έχουν απομείνει.

Λευτέρης Σούμποτιτς και Ντέγιαν Μπορόβνιακ συμφώνησαν σε δηλώσεις τους στο arisbc.gr πως η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της. " Πέρα από την κούραση από τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα, η ομάδα ταλαιπωρείται και από τραυματισμούς", τόνισε ο Λευτέρης Σούμποτιτς και συνέχισε:

"Το αυριανό παιχνίδι όμως είναι μια ευκαιρία, αν το κερδίσουμε, να μείνουμε ζωντανοί για τη διεκδίκηση της πρόκρισής μας στην επόμενη φάση του Eurocup. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στο ματς με τη Μπουντιβέλνικ.

Από τη μία πλευρά υπήρξε η αλλαγή προπονητή για την ομάδα, από την άλλη είχαμε δυο συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα η ψυχολογία της ομάδας να κλονιστεί. Πάντα όμως υπάρχει το κίνητρο παίζοντας καλά να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ, σχολίασε: "Ο αυριανός αγώνας κόντρα στη Μπουντιβέλνικ στην Ουκρανία είναι πολύ σημαντικός. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εφόσον κερδίσουμε. Γ

ια το λόγο αυτό θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Μπουντιβέλνικ είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει με την έως τώρα πορεία της. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φύγουμε νικητές από την Ουκρανία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ