ΑΡΗΣ

Οι Λέικερς είδαν Βεζένκοφ

Οι Λέικερς είδαν Βεζένκοφ
INTIME SPORTS

Η φετινή χρονιά του Αλέξανδρου Βεζένκοφ με τον Άρη φαίνεται να απασχολεί ολοένα και περισσότερο το ΝΒΑ όπως φάνηκε από την παρουσία σκάουτερ και των Λέικερς στις κερκίδες της Nick Galis Hall.

Ήταν η σειρά των Λος Άντζελες Λέικερς να βρεθούνε στις κερκίδες της Nick Galis Hall και να παρακολουθήσουνε από κοντά τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ αγωνιζόμενο με την φανέλα του Άρη.

Ο Ισπανός πρώην παράγοντας της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντόνιο Μαθέιρας, παρακολούθησε τον διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Ο Μαθέιρας είναι από την περσινή χρονιά σκάουτερ των Λος Άντζελες Λέικερς στην Ευρώπη και ήρθε να δει από κοντά τον Βεζένκοφ ως αποτέλεσμα της πολύ καλής φετινής του χρονιάς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά τα άλλα ο Μπράιαντ Ντάνστον μπορεί να έκρινε το χθεσινό παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού αλλά ο Αμερικανός σέντερ είναι ένας από τους παίκτες που έχει προσφύγει στη FIBA και έχει κερδίσει την υπόθεσή του κατά της ΚΑΕ Άρης.

Χθες παραδέχθηκε ότι υπάρχει συμφωνία με τη νυν διοίκηση για διακανονισμό της οφειλής δηλώνοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού: " Έχουμε όντως έρθει σε μια συμφωνία διακανονισμού με την διοίκηση του Άρη".

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Ντάνστον υποστηρίζει πώς ναι μεν υπάρχει μία προφορική συμφωνία από τον Ιανουάριο που όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί και για να γίνει θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 15.000 δολαρίων ως προκαταβολή.

Μία ενεργοποίηση με την οποία ο Ντάνστον θα δώσει το πράσινο φως για την άρση της δικής του αίτησης για απαγορευτικό μεταγραφών στην ΚΑΕ Άρης από την FIBA, και στο Αλεξάνδρειο δεν θέλουνε να σκέφτονται ανατροπή των δεδομένων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ