ΑΡΗΣ

Οι δύο εβδομάδες για Χατζηβρέττα

Οι δύο εβδομάδες για Χατζηβρέττα
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει δύο εβδομάδες στην διάθεσή της να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Χατζηβρέττα μετά την απόφαση της ΕΕΑ για κατάπτωση της εγγυητικής της. Θέλει όμως να την πετύχει σήμερα.

Μάχη με τον χρόνο δίνει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Νίκο Χατζηβρέττα και να πετύχει να αποτρέψει την κατάπτωση της εγγυητικής της.

Αυτήν που αποφάσισε χθες η ΕΕΑ και αναμένεται να κοινοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Το θετικό για την ΚΑΕ Άρης είναι ότι υπάρχει η επιθυμία από πλευράς του πρώην αρχηγού της ομάδας και διεθνή φόργουορντ για εύρεση της χρυσής τομής όπως δεν κρύβει ο ίδιος αλλά και ο νομικός του εκπρόσωπος Νίκος Βαγιάτας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να καταθέσει την πρότασή της ελπίζοντας στην θετική του απάντηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης η διοίκησή της θα κληθεί να καταβάλει εκ νέου το ποσό που περιλάμβανε αυτή. Δηλαδή αυτό των 100.000 ευρώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Τσιάρας στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας έβγαλε το μεγαλύτερό της πρόγραμμα και σήμερα θα δοκιμάσει εκ νέου.

Σε περίπτωση που σήμερα στις 14:00 στο Αλεξάνδρειο ο 30χρονος φόργουορντ βγάλει όλο το πρόγραμμα χωρίς κάποια ή ιδιαίτερη ενόχληση τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι στην αποστολή του παιχνιδιού του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ