ΑΡΗΣ

Ο Σκορδίλης κρίνει το ρόστερ

Ο Σκορδίλης κρίνει το ρόστερ
INTIME SPORTS

Η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη φαίνεται πως θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του Άρη. Ουσιαστικά το μέλλον των Αμερικανών Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον.

Από το αν θα κλείσει ή όχι αύριο η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη θα κριθεί το μέλλον του υπάρχοντος ρόστερ του Άρη.

Ουσιαστικά από το αν θα επιτευχθεί ή όχι σήμερα ή το αργότερο αύριο οριστικό συμφωνία με τον Κερκυραίο σέντερ του Παναθηναϊκού θα εξαρτηθεί ή όχι η παραμονή των Αμερικανών Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα επιδιώξει να έχει νέα επαφή με τον νομικό εκπρόσωπο του Σκορδίλη, Νίκο Πετράτο, με σκοπό να μπουν οι υπογραφές στο συμφωνητικό για τον διακανονισμό της οφειλής στο πρόσωπο του Κερκυραίου σέντερ του Παναθηναϊκού.

Μία εξέλιξη που ουσιαστικά θα επιτρέψει στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να πετύχει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA και η ΕΟΚ να εκδώσει τα δελτία των Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

Σε διαφορετική περίπτωση οι τρεις Αμερικανοί είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουνε παρελθόν από το ρόστερ του Άρη και να γίνει προσπάθεια απόκτησης του Μπίλι Κις, όσο εξαιρετικά δύσκολη και αν φαντάζει αυτή λόγω του οικονομικού, και του Στέφαν Νάντζφεϊ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ