ΑΡΗΣ

Ο προβληματισμός του Αλεξανδρή

Ο προβληματισμός του Αλεξανδρή

Με μία μεσημεριανή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (28/12, 17:00).

Πλήρης πρόκειται να παραταχθεί ο Άρης στο αυριανό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (28/12, 17:00) αφού η τελευταία μεσημεριανή προπόνηση δεν επιφύλασσε κάποια δυσάρεστη έκπληξη για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο τεχνικός του Άρη ωστόσο δεν κρύβει τον προβληματισμό του για το πώς θα παρουσιαστεί το σύνολό του στο αυριανό ραντεβού μετά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης το χαρακτήρισε ως μία ιδιαίτερη αναμέτρηση.

"Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο αγώνα και είμαι προβληματισμένος, γιατί στην περίοδο των εορτών και μετά την επιτυχία της πρόκρισης μας στους «16» του Eurocup, δεν είχαμε κάποια άλλη αγωνιστική υποχρέωση.

Λογικό είναι οπότε να μην έχουμε τον ίδιο ρυθμό και ακόμη να είμαστε επηρεασμένοι από το εορταστικό κλίμα. Αυτή η αναμέτρηση όμως μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας υποχρεώνει να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Όσο για τον Δημήτρη Βεργίνη ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη πρόσθεσε: "Είναι αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερη αναμέτρηση. Πάντα τα Άρης-ΠΑΟΚ και το αντίστροφο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και αυτό κάνει την δουλειά μας ακόμη πιο δύσκολη.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Έχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες ακόμη και μέσα στις γιορτές, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την δύσκολη αναμέτρηση.

Οι μέρες της αγωνιστικής απραξίας δεν ήταν πολλές και δεν νομίζω να μας επηρεάσει αρνητικά. Είχαμε μια-δυο μέρες ξεκούρασης και μετά πέσαμε ξανά με τα μούτρα στην δουλειά. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα θέλει να κάνει μια νέα αρχή.

Εμείς όμως από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου από την αρχή μέχρι το τέλος και τότε θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ