ΑΡΗΣ

Ο Πάσαλιτς φώναξε παρών

Ο Πάσαλιτς φώναξε παρών

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς 24 ημέρες μετά την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό του Άρη στο Αλεξάνδρειο με τον ΚΑΟΔ.

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς ήταν το κεντρικό πρόσωπο του σημερινού φιλικού του Άρη με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο 24 ημέρες μετά την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί.

Η συμμετοχή του Βόσνιου γκαρντ ήταν η έκπληξη του Βαγγέλη Αγγέλου που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Πάσαλιτς στο ξεκίνημα της εβδομάδας είχε αφήσει το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμού και το απόγευμα πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο.

Σε αντίθεση με τον Βόσνιο γκαρντ ο Αγγέλου όπως αναμενόταν δεν είχε στην διάθεσή του πέντε παίκτες του. Συγκεκριμένα τους Μιχάλη Πελεκάνο, Τζέρεμι Χαντ, Αντώνη Ασημακόπουλο, Ζήση Σαρικόπουλο και Νίκο Μποχωρίδη.

Ο Πελεκάνος δεν αγωνίστηκε λόγω των διαστρεμμάτων που έχει σε κάθε έναν από τους αστραγάλους του. ο Χαντ ξεκουράστηκε γιατί έχει πρησμένο γόνατο και ο Ασημακόπουλος ενοχλήσεις στο ισχίο του.

Ο Σαρικόπουλος προφυλάχθηκε γιατί είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του και ο Νίκος Μποχωρίδης λόγω ίωσης. Ωστόσο και οι πέντε τους αναμένεται να τεθούνε στην διάθεση του τεχνικού τους από την Δευτέρα όταν και θα μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ