ΑΡΗΣ

Ο Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ο Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη
Γκάλης

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα (7/05, 20:00) το φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη με την παρουσία πολλών θρύλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ (video).

Σήμερα (7/05) θα διεξαχθεί το φιλικό προς τιμήν του σπουδαίου Νίκου Γκάλη, με την παρουσία πολλών θρύλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων, οι Ντίνο Ράτζα, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Όντι Νόρις θα παρεβρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο.

Το ματς θα γίνει μεταξύ του Άρη και της Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς δεν θα μπορούσε να λείψει και ο ίδιος από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" για να τιμήσει με την παρουσία του τον θρύλο, Νίκο Γκάλη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την άφιξη της Λιμόζ τόνισε πώς " καταρχήν ένα πράγμα δεν μπορούν να καταφέρουν στον ελληνικό αθλητισμός. Κανένας! Να αγαπούν όλοι οι Έλληνες μια ομάδα και ένα χρώμα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο και εκείνη η παρέα το κατάφερε με πρωτοπόρο το Νίκο για τον οποίο όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχει ανδρώσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ".

Από εκεί και πέρα, ο Στόγιαν Βράκοβιτς είπε : " Περάσαμε πολλές στιγμές μαζί και αυτό σημαίνει πολλά για μένα, ενώ παίξαμε και ως αντίπαλοι σε συλλόγους και εθνικές ομάδες. Ήταν πολύ μεγάλος παίκτης και του αξίζει αυτή η βραδιά. Γι' αυτό ήρθαμε, για να τον τιμήσουμε για τη μεγάλη καριέρα του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ