ΑΡΗΣ

Ο Αγγέλου "έκοψε" τον Χαρίση

Ο Αγγέλου "έκοψε" τον Χαρίση
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Κώστα Χαρίση θα υποδεχθεί ο Άρης τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο όπως αποφάσισε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Μετά από απόφαση του Βαγγέλη Αγγέλου ο Άρης θα υποδεχθεί στις 15:45 τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο χωρίς τον Κώστα Χαρίση.

Μία απόφαση που έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Παρασκευής μετά από το τέλος της τελευταίας προπόνησης χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος του αποκλεισμού του έμπειρου σέντερ.

Μία απουσία πάντως που δεν θα είναι η μόνη για τον Άρη καθώς εκτός του Χαρίση θα απουσιάσουν ακόμη οι τραυματίες Μιχάλης Πελεκάνος και Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Ουσιαστικά ο Άρης θα ψάξει να καλύψει τους 29,1 πόντους κατά μ.ό. ανά παιχνίδι στην φετινή Α1 που του δίνουνε οι τρεις παίκτες του (Πελεκάνος 11,6, Πάσαλιτς 12,5 και Χαρίσης 5) από τους συνολικά 67,8 που σκοράρει για να φθάσει στην νίκη.

Την ίδια ώρα ο ΚΑΟΔ που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες σκοράρει κατά μ.ό. στην φετινή Α1 75,8 κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα στηριχθεί αποκλειστικά στην άμυνά του για να καλύψει τις τρεις του απουσίες και να φθάσει στην νίκη.

Μία νίκη σε ένα παιχνίδι όπου ουσιαστικά θα του εξασφαλίσει σε σημαντικό βαθμό την παρουσία του στα φετινά πλέι οφ κόντρα στον ΚΑΟΔ που αποτελεί και τον βασικό του διώκτη καθώς με νίκη θα αποκτήσει αυτός το προβάδισμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ