ΑΡΗΣ

O Μποχωρίδης κρίνει τον σχεδιασμό του Άρη

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης βρίσκεται στην τελική ευθεία για να αποκτήσει τον Γκάρι ΜακΓκί και οι επόμενες κινήσεις του στην αγορά θα εξαρτηθούν από την πορεία των διαπραγματεύσεών του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Άρης συνεχίζει τις κινήσεις του, ώστε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στην Θεσσαλονίκη αναμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις τους με τους με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, καθώς η κατάληξή τους θα κρίνει και το πώς θα πορευθούν.

Οι "κίτρινοι" θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν τον 24χρονο γκαρντ, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2017-18 σε 19 συμμετοχές με τον Άρη στην Basket League είχε μέσο όρο 11μ 6 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 2,8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1,8 λάθη.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά, αλλά οι επαφές συνεχίζονται και η τελευταία κίνηση του Άρη - όσον αφορά τους ξένους παίκτες - θα εξαρτηθεί από την κατάληξη των συζητήσεων.

Αν ο Άρης διατηρήσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη στο ρόστερ, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ξένου πάουερ φόργουορντ, ενώ αν οι δύο πλευρές πάρουν "διαζύγιο", τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσει έναν περιφερειακό παίκτη.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό του Άρη για την θέση "5", αυτός δεν επηρεάζεται από την εξέλιξη της υπόθεσης του Λευτέρη Μποχωρίδη. Οι "κίτρινοι" βρίσκονται στην τελική ευθεία των συζητήσεών τους με τον Γκάρι ΜακΓκί, ο οποίος γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα από την θητεία του στον Κολοσσό και στην Κύμη. Ο αρραβώνας των δύο πλευρών οδεύει προς τον γάμο, καθώς ο Άρης είναι κοντά στο να αποκτήσει τον 30χρονο Αμερικανό σέντερ (2.10μ.), ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μέσο όρο με την Κύμη 10,1 πόντους, 7,7 πόντους, 1 ασίστ, 1 τάπα, 0,4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Οι "κίτρινοι" αναμένουν να δουν την εξέλιξη των δύο υποθέσεων - κυρίως αυτή που αφορά τον Έλληνα γκαρντ - καθώς σκοπός τους είναι να συμπληρώσουν γρήγορα τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ τους για τη νέα σεζόν, μιας κι επιθυμούν όλοι οι παίκτες να είναι στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της ομάδας τους.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ