ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Το καλύτερο που μπορούμε"

Ντρούκερ: "Το καλύτερο που μπορούμε"
Ντρούκερ INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, στις δηλώσεις του εν όψει του αυριανού (01/02, 21:00) αγώνα κόντρα στη Γκέτινγκεν στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική του LAST 16 του Eurocup τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούνε για την νίκη.

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκαρντ του Άρη, Κώστας Χαραλαμπίδης, στάθηκε στην σημασία της διαφύλαξης του αήττητου του Αλεξανδρείου και σε αυτόν τον όμιλο του φετινού Eurocup.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ντρούκερ.

Ο τεχνικός των "κιτρίνων" στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε: " Αντιμετωπίζουμε αύριο μια δύσκολη ομάδα η οποία έχει τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια και που κατέκτησε το FIBA Eurochallenge την περσινή σεζόν. Το παιχνίδι τους το χαρακτηρίζουν στοιχεία κολεγιακού μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη για να ανταποκριθούμε στο αυριανό ματς".

Για να συνεχίσει: " Κάθε αγώνας είναι σημαντικός στη φάση που βρισκόμαστε. Οι παίκτες μου το γνωρίζουν και για το λόγο αυτό θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε το ματς".

Αναφορικά με το χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα ο Ισραηλινός προπονητής τόνισε: " Παλεύουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα κυρίως στην άμυνα. Από εκεί και πέρα πρέπει να βρούμε σταθερότητα ως ομάδα γιατί σίγουρα η αστάθεια αυτή είναι κάτι που μας απασχολεί. Ο Τζον Τόμας μας βοήθησε πολύ στο χθεσινό αγώνα σε αυτό το κομμάτι. Στην συνέχεια θα προσαρμοστεί και αυτός και θα μας βοηθήσει πιο πολύ".

Όσο για τον Κώστα Χαραλαμπίδη σημείωσε: " Εξαρχής είπαμε ότι πρέπει να επιδιώξουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την έδρα μας και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε μια εκτός έδρας νίκη. Το αυριανό ματς είναι κρίσιμο, πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε ίσως και μια διαφορά που θα μας βοηθήσει στο τέλος".

"Η Γκέτινγκεν δεν είναι μια γνωστή ομάδα όμως είναι αξιόλογη και αξιόμαχη. Παίζει ένα περίεργο μπάσκετ και έχει στο ρόστερ της πολλούς Αμερικανούς. Πρέπει να έχουμε καλό ρυθμό αύριο ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

Όσον αφορά το κλειδί του αγώνα ο γκαρντ της ομάδας μας υπογράμμισε: " Η άμυνά μας πάντα πρέπει να είναι το κλειδί. Αυτό πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο και να συνεχίζουμε".

Όσο για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες του Αλεξανδρείου στο αυριανό παιχνίδι με την γερμανική Γκέτιγκεν τόνισε: " Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στο πλευρό σου τους φιλάθλους σου. Μας έχουν λείψει καθώς η βοήθεια τους είναι τεράστια. Δεν είναι δίκαιο τα γήπεδα να είναι κλειστά για τον κόσμο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ