ΑΡΗΣ

"Ντόπες" Λάσκαρη στα αποδυτήρια

"Ντόπες" Λάσκαρη στα αποδυτήρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, όταν ο Νίκος Λάσκαρης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη. Δείτε τι ειπώθηκε. (VIDEO)

Η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν επηρέασε μαθηματικά τον Άρη, που είναι "αγκαλιά" με την τρίτη θέση της βαθμολογίας, αποτέλεσε όμως μια καλή χαμένη ευκαιρία για να απογειωθεί η ψυχολογία όλων στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη "λύγισε" στο τέλος από τους Πρωταθλητές Ελλάδος , με τον Νίκο Λάσκαρη όμως να παρουσιάζεται αισιόδοξος.

" Στα πλέι όφ όλα μπορούν να συμβούν" είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, καθώς βρέθηκε στα αποδυτήρια των "κιτρίνων" με σκοπό να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη εν όψει της post season.

" Παίξαμε αρκετά καλά. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί, θα είχαμε κερδίσει. Δεν μπορούμε να πούμε πως φταίνε οι διαιτητές ή το ένα ή το άλλο. Τέσσερις φορές η μπάλα στριφογύρισε έτσι και βγήκε. Αν δύο από αυτά είχαν μπει, θα είχαμε κερδίσει. Οπότε ας μην το "χρεώσουμε" σε κάποιον. Στο τέλος της ημέρας, παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που πριν από λίγες ημέρες πέτυχε μια τεράστια νίκη. Έχουμε δύο παιχνίδια για να τελειώσει η κανονική περίοδος. Μετά έχουμε τα πλέι οφ, κι εκεί όλα μπορούν να συμβούν", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video από την παρουσία του στα "κίτρινα" αποδυτήρια

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ