ΑΡΗΣ

Ντέιβις: "Με την ίδια ένταση"

Ντέιβις: "Με την ίδια ένταση"

Με το πιστεύω για την δεύτερη νίκη επί της Βιλερμπάν σε διάστημα μίας εβδομάδας πρόκειται να παρουσιαστούν την Τρίτη (7/2, 9μ.μ.) στο Αστρομπάλ οι παίκτες του Άρη.

Ρον Ντέιβις και Μιχάλης Τσαϊρέλης σε δηλώσεις τους για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ έδωσαν το δικό τους στίγμα για το πώς θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Άρης.

Ο Ντέιβις μίλησε για την ίδια ένταση και πάθος όπως την περασμένη Τρίτη στο Αλεξάνδρειο ενώ ο Τσαϊρέλης χαρακτήρισε ως κλειδί του παιχνιδιού την άμυνα.

"Πάμε στην Γαλλία με ανεβασμένη ψυχολογία. Είχαμε κάνει κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα όμως μετά τις δύο νίκες η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Όλα τα παιδιά αισθάνονται καλύτερα και παίζουν πιο συγκεντρωμένα.

Νομίζω ότι πρέπει όλα τα παιδιά να παίξουμε με την ίδια ένταση που παίξαμε και στο πρώτο ματς. Την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος και να τους ασκήσουμε μεγάλη πίεση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη πίεση και στις δύο ομάδες. Για μας είναι το σημαντικότερο παιχνίδι", υποστήριξε ο Ντέιβις.

Κι όσο για τις δικές του φιλοδοξίες και το επίπεδο ετοιμότητας του σημείωσε: "Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Και εγώ και όλα τα παιδιά μπαίνουμε μέσα και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό. Παίζω με την καρδιά μου σε κάθε ματς και έχω πάντα την ίδια ένταση".

Από την πλευρά του ο Τσαϊρέλης τόνισε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε την Βιλερμπάν, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και να μπούμε με αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε. Θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που παίξαμε εδώ.

Είναι μία ομάδα με περίεργο προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο. Παίζουν σε γρήγορο ρυθμό οι ψηλοί τους σουτάρουν και οι κοντοί τους παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να εκτελέσουν ακόμα και μετά το σκριν. Το κλειδί είναι η άμυνα".

Τέλος παραδέχθηκε: "Οι δύο συνεχόμενες νίκες (σ.σ. με Βιλερμπάν και ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο) μας έχουνε ανεβάσει ψυχολογικά. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης".

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι της Τρίτης (7/2) του Άρη με την Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ της Λυών είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ