ΑΡΗΣ

Νέο ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Νέο ραντεβού την άλλη εβδομάδα
INTIME SPORTS

Μετά από σχεδόν δυόμισι ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση όλων των φορέων που εμπλέκονται με την ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο με το αποτέλεσμα αυτής να είχε να κάνει με νέο ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

Κάτι τέτοιο έγινε γνωστό μέσα από την γραπτή ανακοίνωση που μοιράστηκε μετά την ολοκλήρωσή της και απομένει να φανεί ποια μέρα θα γίνει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απούσα από την σημερινή συνάντηση που ξεκίνησε στις 17:30, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, και ολοκληρώθηκε στις 20:00 ήταν η ΓΕΝΕΣΙΣ ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία του SUPER 3.

Συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, ο κ. Πάλμας, ο κ. Τζεβελέκης και μέλη του SUPER 3. Στην συνάντηση έγινε αναλυτική συζήτηση για το παρών και το μέλλον της ομάδας.

Συμφωνήθηκαν επίσης στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να γίνει νέα συνάντηση των κ.κ. Δαμιανίδη, Τζεβελέκη και Πάλμα στην οποία θα προσκληθούν εκ νέου και η ΓΕΝΕΣΙΣ καθώς και η ΣΑΡΙΣΑ όπου θα ολοκληρωθεί η ενημέρωση του κ. Πάλμα για τα οικονομικά και διοικητικά θέματα.

Μετά το πέρας της νέας συνάντησης ο κ. Πάλμας θα γνωστοποιηθούν οι οριστικές προθέσεις του και έπειτα θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις της», ανέφερε η γραπτή ανακοίνωση.

Το μόνο που δεν διευκρινίστηκε σε αυτήν ήταν το ποια ήταν η απάντηση τελικά της ΚΑΕ Άρης στην πρόταση πρόσκληση της ULEB για την μία από τις δύο wild card για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ωστόσο αυτή θα είναι οριστικά αρνητική όπως ήταν και αυτή της Μπενετόν Τρεβίζο με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης να φαντάζει ως η επικρατέστερη για να πάρει την μία από τις δύο wild card.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ