ΑΡΗΣ

Νέα ερωτηματικά για Πελεκάνο

Νέα ερωτηματικά για Πελεκάνο
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Πελεκάνος ήταν απών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με τον ΚΑΟΔ.

Με απόντα τον Μιχάλη Πελεκάνο ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με τον ΚΑΟΔ.

Το άσχημο ωστόσο τη φορά αυτή σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη με Ολυμπιακό και Ίκαρο Καλλιθέας είναι ότι η συμμετοχή του 32χρονου διεθνή φόργουορντ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Πελεκάνος έχει ταλαιπωρηθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες από ένα διάστρεμμα στον κάθε έναν του αστράγαλο. Τον πρώτο στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με το Ανατόλια και το δεύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Και τις δύο φορές αγωνίστηκε μετά την απαιτούμενη θεραπεία. Αρχικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία σε αυτό με τον Ίκαρο Καλλιθέας όπου το πήρε πάνω του μπαίνοντας μετά από τρεις ημέρες σε ρυθμούς προπονήσεων.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι του Σαββάτου είχε σαν αποτέλεσμα να επιβαρύνει το δεύτερό του διάστρεμμα και πλέον η συμμετοχή του κόντρα στον ΚΑΟΔ το Σάββατο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσει σίγουρα για τρίτο συνεχόμενο ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ