ΑΡΗΣ

Μύλος με Αλεξανδρή

Μύλος με Αλεξανδρή

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί να έχει συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης και για την νέα αγωνιστική περίοδο ωστόσο παραμένει ερωτηματικό αν θα βρίσκεται στην τεχνική της ηγεσία.

Ερωτηματικό παραμένει αν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα παραμείνει τελικά στην τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Άρης και την νέα αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο.

Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να είχε μία πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, την περασμένη Πέμπτη χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

Αρβανίτης και Αλεξανδρής ήταν να συναντηθούνε για δεύτερη φορά μία μέρα μετά. Την περασμένη Παρασκευή κάτι όμως που δεν έγινε λόγω ενός προσωπικού προβλήματος του προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Ούτε όμως και χθες με τον Αλεξανδρή να αναμένει στο ακουστικό του γνωρίζοντας τα δεδομένα που υπάρχουνε για την νέα αγωνιστική περίοδο και τις υποχρεώσεις που η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καλείται να είναι συνεπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει στον Αλεξανδρή μία πρώτη προφορική πρόταση στον Αλεξανδρή που όμως δεν αφορούσε μόνο τον ίδιο αλλά και τους δύο συνεργάτες του. Τους Σωτήρη Μανωλόπουλο και Θωμά Κωστόπουλο.

Πρόταση που δεν βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον 62χρονο Έλληνα τεχνικό που στην διάρκεια της πρώτης συνάντησης με τον Αρβανίτη είχε ξεκαθαρίσει πως είναι διατεθειμένος να δεχθεί μείωση των χρημάτων που είναι να εισπράξει την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτών που αναγράφονται στο διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με τον μέχρι προ ημερών πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη. Όπως και να έχει το θέμα Αλεξανδρή φαίνεται να ξεκαθαρίζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου και θα φανεί αν η κοινή επιθυμία συνέχισης της συνεργασίας θα γίνει πράξη. Όπως και των φιλάθλων της ομάδας του Άρη σε ένα δείγμα αναγνώρισης στο πρόσωπο του Αλεξανδρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλεξανδρής έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώνεται με αυτό να αγγίζει τις 40.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ