ΑΡΗΣ

Μούλντρο: "Ως ομάδα για 40 λεπτά"

Μούλντρο: "Ως ομάδα για 40 λεπτά"
INTIME SPORTS

Ο Σαμ Μούλντρο τόνισε πως θα χρειαστεί ο Άρης να παλέψει για 40 λεπτά αν θέλει να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Πράξη δεύτερη για τον Α΄ γύρο των φετινών πλέι οφ του ελληνικού Πρωταθλήματος αύριο (21/04) στις 16:00 στο Αλεξάνδρειο για τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι "κίτρινοι" χρειάζονται μόνο την νίκη για να οδηγήσουν την σειρά και σε τρίτη αναμέτρηση, ειδάλλως θα αποχαιρετήσουν την φετινή σεζόν που παρουσίασε πολλές δυσκολίες με ψηλά το κεφάλι.

Η μίνι προετοιμασία της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή ολοκληρώθηκε σήμερα (20/04) με μελέτη του αντιπάλου στο βίντεο και εν συνεχεία μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Εν τω μεταξύ ο τεχνικός του Άρη μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα, δίνοντας μια χείρα βοηθείας σε αυτά τα παιδιά που υπό δύσκολες συνθήκες κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια, σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να διεκδικήσουμε ότι μας επιτρέπει μια μεγάλη ομάδα ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί, όπως είναι ο Παναθηναϊκός".

Από την πλευρά του ο Σαμ Μούλντρο δήλωσε: "Μας περιμένει ένας ακόμη πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στην πρώτη αναμέτρηση παίξαμε πολύ καλά στο α' ημίχρονο, αλλά η απόδοση μας έπεσε στο τρίτο δεκάλεπτο.

Τώρα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα για 40', να "παλέψουμε" και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα μας υποδείξει ο κόουτς. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αλεξανδρής θα έχει στην διάθεσή του και τον Χρήστο Ταπούτο που έδειξε σήμερα να ξεπερνάει την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τα προηγούμενα 24ωρα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί ούτε ένα τρίλεπτο χθες στο ΟΑΚΑ.

Όσο δε για τον Λευτέρη Μποχωρίδη μπορεί να συμπλήρωσε την Τετάρτη (18/04) το 18 έτος της ηλικίας του ωστόσο δεν έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο του συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης η διοίκηση της οποίας το κατέθεσε μονομερώς στον ΕΣΑΚΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ