ΑΡΗΣ

Μολυβδάς: "Ομαδική αντίδραση"

Μολυβδάς: "Ομαδική αντίδραση"

Ο Θανάσης Μολυβδάς και ο Τζέρεμι Χαντ μίλησαν για τη νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου και το 1-1 στη σειρά των προημιτελικών του πρωταθλήματος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη, Θανάσης Μολυβδάς και ο Τζέρεμι Χαντ μίλησαν για τη νίκη της ομάδας τους απέναντι στον Πανιώνιο.

" Η ομάδας μας και στα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο, έχει δείξει ένα πολύ καλό και μαχητικό πρόσωπο. Με το αποτέλεσμα στο 1-1 στην έδρα μας, πηγαίνουμε στο κλειστό της Αρτάκης για να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση των πλέι οφ", είπε αρχικά ο Θανάσης Μολυβδάς και πρόσθεσε:

" Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, όπως και τα δύο προηγούμενα, στο οποίο θα προσπαθήσουμε με καλή ομαδική αντίδραση και σωστές συνεργασίες να καλύψουμε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε".

Από την πλευρά του, ο Τζέρεμι Χαντ είπε: " Στον δεύτερο αγώνα μας με τον Πανιώνιο παίξαμε πολύ καλά σαν ομάδα και ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα. Όταν παίζεις καλή ομαδική άμυνα, κάνεις και την επίθεση πιο εύκολη.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και σκληρό, καθώς και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες, αλλά καμία δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει τώρα. Θα είναι αναμφίβολα ένας δυνατός αγώνας. Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, αλλά εμείς θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε σαν ομάδα, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ