ΑΡΗΣ

Μίνιτς: "Είμαστε έτοιμοι"

Μίνιτς: "Είμαστε έτοιμοι"
INTIME SPORTS

Μετά τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια, ο Άρης υποδέχεται αύριο στις 16:00 τον Πανελευσινιακό για την 23η αγωνιστική θέλοντας να συνεχίσει αήττητος μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας στο κυνήγι της 6ης θέσης.

Ο Άρης μετά τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια υποδέχεται αύριο στις 16:00 τον Πανελευσινιακό για την 23η αγωνιστική θέλοντας να συνεχίσει αήττητος μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας στο κυνήγι της 6ης θέσης.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την μη παρουσία του Γιάννη Αθηναίου στο ρόστερ της ομάδας αφού όπως είναι κοινό μυστικό από την Τετάρτη έχει μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι θα απουσιάσει ο Τζέρεμι Χαντ.

O τεχνικός του Άρη, Μίλαν Μίνιτς, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης λέγοντας: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία των αντιπάλων, όπως επίσης γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματά μας και τις φιλοδοξίες μας. Γι΄ αυτό το άθλημα είναι ενδιαφέρον και απρόβλεπτο και σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις το τελικό αποτέλεσμα.

Η δύναμή του καθενός από εμάς είναι μέσα του και πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να έχουμε «κρύο αίμα» στην επίθεση, μεγάλη καρδιά στην άμυνα και ατμόσφαιρα που θα προσθέσει ενέργεια στους παίκτες για καλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη ομαδικότητα, κάνοντάς τους πιο αποφασιστικούς".

Ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος επεσήμανε για τον αυριανό αγώνα: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει μια ανακατάταξη στην δική μας ομάδα και γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Ελευσίνας, αλλά χρέος δικό μας είναι να καλύψουμε το κενό του Γιάννη (σ.σ. Αθηναίου) και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι"Π.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ