ΑΡΗΣ

Μία υπογραφή για Σκορδίλη

Μία υπογραφή για Σκορδίλη
Σκορδίλης INTIME SPORTS

Μάχη με τον χρόνο δίνει η ΚΑΕ Άρης για να κλείσει το θέμα του Γάιου Σκορδίλη και να πετύχει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών της από την FIBA.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δίνει από το πρωί μάχη με τον χρόνο για να μπορέσει να κλείσει το θέμα του Γάιου Σκορδίλη και να πετύχει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών της από την FIBA.

Σύμφωνα με την αισιοδοξία που υπάρχει στο Αλεξάνδρειο το όλο θέμα θα κλείσει αύριο με την ελπίδα να υπάρξει το ΟΚ ώστε να εκδοθούνε τα δελτία στους τρεις Αμερικανούς Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, όπως υποστηρίζει, αποδέχθηκε την τελευταία λεπτομέρεια που είχε ζητηθεί από την πλευρά του Σκορδίλη και απομένει να έχει στα χέρια της την υπογραφή του στο σχετικό έγγραφο.

Αυτό που θα αποστείλει στην συνέχεια στην FIBA όπως συνέβη σήμερα με αυτό του Ιβάν Πάουνιτς ώστε ακολούθως η ΕΟΚ να προχωρήσει στην έκδοση των τριών δελτίων των Αμερικανών Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

Μία εξέλιξη που θα επιτρέψει στον Βαγγέλη Αλεξανδρή να μπορέσει να τους έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι του Άρη μεθαύριο το απόγευμα με την Νέα Κηφισιά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ