ΑΡΗΣ

Μέχρι και τρεις εβδομάδες ο Καραποστόλου

Μέχρι και τρεις εβδομάδες ο Καραποστόλου
INTIME SPORTS

Το μοναδικό αρνητικό σημείο της άνετης νίκης του Άρη επί του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Σωτήρη Καραποστόλου που κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης ακόμη και τρεις εβδομάδες.

Μέχρι και τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης κινδυνεύει να μείνει ο Σωτήρης Καραποστόλου μετά την θλάση στο γαστροκνήμιο που υπέστη στην διάρκεια της χθεσινής νίκης του Άρη επί του Περιστερίου.

Το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του 34χρονου έμπειρου Θεσσαλού γκαρντ του Άρη θα διαπιστωθεί από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί αύριο.

Στην συγκεκριμένη εξέταση θα φανεί τι ακριβώς υπέστη ο Καραποστόλου στην χθεσινή επικράτηση του Άρη επί του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο στην αριστερή του γάμπα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Καραποστόλου θα χάσει το παιχνίδι που ακολουθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας με την τοπική ομάδα και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και αυτό στην Ρόδο με τον Κολοσσό.

Λογικά σε αντίθεση με τον Καραποστόλου στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Καβάλα θα κάνει την επανεμφάνισή του ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Ο φόργουορντ του Άρη λογικά θα καταφέρει μέσα στην εβδομάδα να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά του από το άτσαλο πέσιμό του στο παρκέ στην προπόνηση της Παρασκευής.

Κι όσο για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που μαζί με τον Πελεκάνο ήταν οι δύο απόντες του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Περιστέρι, αποτελεί ερωτηματικό αν θα καταφέρει να ξεπεράσει την πελματιαία απονεύρωση που τον ακολουθεί τις τελευταίες μέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ