ΑΡΗΣ

Με Χαρίση στο ντέρμπι

Με Χαρίση στο ντέρμπι

Ο Κώστας Χαρίσης δείχνει αποφασισμένος να προλάβει να δώσει το "παρών" με τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Χαρίση εν όψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Το διάστρεμμα β' βαθμού που υπέστη ο έμπειρος σέντερ στην προπόνηση του Άρη της Παρασκευής και με οστικό οίδημα στον αστράγαλό του δεν φαίνεται ικανό να του στερήσει την παρουσία του.

Ο Χαρίσης που από την πρώτη στιγμή έχει ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπειών είναι προγραμματισμένο από μεθαύριο Πέμπτη να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας σιγά σιγά ρυθμούς.

Κάτι που σημαίνει ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, και με δεδομένο ότι το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική λόγω της διεξαγωγής του All Star Game στην Πάτρα, θα μπει σε ρυθμού προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό προέκυψε από την χθεσινή εξέταση που υποβλήθηκε όπου φάνηκε ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σκορπώντας χαμόγελα στον Αγγέλου όπως και το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε χθες ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Ο 31χρονος φόργουορντ έπαιξε με πρησμένο γόνατο κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών το Σάββατο, το αποτέλεσμα της μαγνητικής ήταν καθαρό με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα ούτε δικής του απουσίας.

Εν τω μεταξύ από σήμερα και μετά το χθεσινό ρεπό του Αγγέλου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη με αναζήτηση διεξαγωγής φιλικού παιχνιδιού και λογικά παρόντα και τον Ευθύμη Τσακαλέρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ