ΑΡΗΣ

Με Μποχωρίδη αντί Δήμα στην Ρόδο

Με Μποχωρίδη αντί Δήμα στην Ρόδο

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει ο Άρης το Σάββατο το μεσημέρι (21/01, 13:30) κόντρα στον Κολοσσό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Τι είπαν Αλεξανδρής και Τζέιμς

Χωρίς προβλήματα και με στόχο την επιστροφή στις νίκες ταξίδεψε το μεσημέρι η αποστολή του Άρη για την Ρόδο και το αυριανό παιχνίδι της με τον Κολοσσό (21/01, 17:00).

Παιχνίδι στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Λευτέρη Μποχωρίδη αντί του Τάσου Δήμα.

"Έχουμε να δώσουμε μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση σε μια σειρά δύσκολων εντός και εκτός έδρας αγώνων, χωρίς να μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε ένα εύρος εργασίας σε προπονήσεις. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ποντάροντας περισσότερο στην δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και στο καλό «διάβασμα» του αντιπάλου.

Πρέπει να ξεπεράσουμε την δύσκολη έδρα του Κολοσσού, την καλή ομάδα που διαθέτει ο αντίπαλος και την φυσιολογική κόπωση των βασικών μας παικτών. Αν τα καταφέρουμε, τότε θα είμαστε κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας", ήταν η δήλωση του Αλεξανδρή στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ραντεβού στην Ρόδο με τον Κολοσσό.

Κι όσο για τον Ντομινίκ Τζέιμς ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη τόνισε: "Ξέρουμε ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία τα πάει πολύ καλά στο ελληνικό Πρωτάθλημα και είναι ιδιαίτερα δυνατή μέσα στην έδρα της.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ειδικότερα μετά την απόδοση μας εναντίον της Κίμκι. Μάθαμε από τα λάθη μας και δεν ανησυχούμε για το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά, γιατί προσεγγίζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα πάμε για το καλύτερο κόντρα στον Κολοσσό. Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε πολύ δυνατοί στην επίθεση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ