ΑΡΗΣ

Με ίωση ο Μποχωρίδης

Με ίωση ο Μποχωρίδης
INTIME SPORTS

Η ίωση του Λευτέρη Μποχωρίδη μετρίασε την ικανοποίηση του Βαγγέλη Αγγέλου για την επιστροφή του Γιώργου Τσιάρα στις προπονήσεις του Άρη.

Η επιστροφή του Γιώργου Τσιάρα στις προπονήσεις του Άρη συνδυάστηκε με την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη από την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα.

Ο διεθνής γκαρντ του Άρη ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση με αποτέλεσμα να ήταν απών από την χθεσινή προπόνηση και είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει και σήμερα.

Όσο για τον Τσιάρα ακολουθώντας το ατομικό του πρόγραμμα έδειξε μετά από δύο εβδομάδες να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση του. Αυτές που είχανε σαν αποτέλεσμα να χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και στο Αλεξάνδρειο με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο 30χρονος φόργουορντ του Άρη αφού έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τρίτης, το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, χθες Τετάρτη το μεσημέρι το έβγαλε όλο χωρίς ενοχλήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τσιάρας θα είναι στην αποστολή του Άρη στο παιχνίδι στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ το απόγευμα του Σαββάτου στο «Δημήτριος Κραχτίδης» με τον Αγγέλου να αναμένει πλέον να δει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μποχωρίδης.

Εκτός παρκέ στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης κινούνται στους ρυθμούς της συμφωνίας με τον Νίκο Χατζηβρέττα προς αποφυγή της οριστικής κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ. Όπως δηλαδή ανέφερε μεταξύ άλλων η απόφαση της ΕΕΑ μετά την συνεδρίαση της Τρίτης.

Μάλιστα στο Αλεξάνδρειο υπάρχει αισιοδοξία πως το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει βρεθεί η χρυσή τομή και θα επισημοποιηθεί ότι είχε συμφωνηθεί προφορικά από το καλοκαίρι. Ξεπερνώντας δηλαδή ακόμη και την διαφωνία που προέκυψε τις τελευταίες μέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ