ΑΡΗΣ

Μαυραϊδής: "Διαφορετικό παιχνίδι"

Μαυραϊδής: "Διαφορετικό παιχνίδι"

Όπως την Τρίτη με την Βιλερμπάν και χθες με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο ο Νταν Μαυραϊδής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Άρη ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Νταν Μαυραϊδής έδωσε χθες το απόγευμα με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο συνέχεια στην εμφάνιση της περασμένης Τρίτης με την Βιλερμπάν αποδεικνύοντας πως έχει βρει την φόρμα του.

Ο 24χρονος γκαρντ ωστόσο μετά την λήξη έδειξε να έχει στο μυαλό του ήδη την συνάντηση της Τρίτης με την Βιλερμπάν στην Λυών θεωρώντας πως δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή μία εβδομάδα πριν.

Για την νίκη επί του ΚΑΟΔ ο Μαυραϊδής τόνισε: "Για να είμαι ειλικρινής το παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο είχαμε ενέργεια και πήραμε τη νίκη. Αυτό έχει σημασία. Δεν νομίζω ότι είχαμε το μυαλό μας στο ματς με την Βιλερμπάν".

Για την απουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη σχολίασε: "Ο Δημήτρης είναι πολύ έμπειρος παίκτης και μας βοηθάει πολύ. Η ομάδα έχει κάποιους απόντες αλλά προσπαθούμε εμείς τα παιδιά που είμαστε μέσα να δώσουμε το καλύτερο δυνατό και να μην φανεί η απουσία τους".

Κι όσο για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Βιλερμπάν δήλωσε: "Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Κερδίσαμε 17 πόντους την προηγούμενη Τρίτη όμως αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που αν τα κερδίσεις αλλάζουν οι στόχοι σου".

Στο ίδιο ύφος και οι δηλώσεις του Ρον Ντέιβις που υποστήριξε αρχικά για την νίκη επί του ΚΑΟΔ ότι: "Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά η νίκη είναι νίκη και αυτό μετράει. Οι φίλαθλοι μας βοήθησαν αρκετά στον αγώνα με την φωνή τους, προσπαθήσαμε να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο παρκέ και να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Κάθε νίκη είναι σημαντική στο θέμα της ψυχολογίας της ομάδας. Κάναμε ένα αρνητικό σερί, χάσαμε πέντε αγώνες και τώρα έχουμε κερδίσει δύο, οπότε μπορώ να πω ότι έχουμε αυτοπεποίθηση και πάλι στις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Σε κάθε νίκη ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας, ο Νταν παίζει καλύτερα, ο Κερούς το ίδιο, εγώ παίζω καλύτερα. Όλοι γενικά παίζουμε καλύτερα μετά από θετικά αποτελέσματα, αυτό ζητάμε".

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλεξανδρής έχει δώσει ρεπό για σήμερα στους παίκτες του με την αποστολή του Άρη να αναχωρεί τα ξημερώματα της Δευτέρας με τελικό προορισμό την Λυών της Γαλλίας. Σε μια αποστολή όπου θα συμπεριληφθεί και ο Δημήτρης Τσαλδάρης που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το βράδυ της Τρίτης θα κάνει την επανεμφάνισή του κόντρα στην Βιλερμπάν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ