ΑΡΗΣ

Μάχη για τον Πελεκάνο

Μάχη για τον Πελεκάνο
INTIME SPORTS

Σε αντίθεση με τους Σωτήρη Καραποστόλου και Λευτέρη Μποχωρίδη μόνο ο Μιχάλης Πελεκάνος μπορεί να προλάβει το παιχνίδι με την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Σωτήρης Καραποστόλου και Λευτέρης Μποχωρίδης θα είναι σίγουρα απόντες του Βαγγέλη Αγγέλου στο παιχνίδι με την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ερωτηματικό ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Ο Καραποστόλου οριακά αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό στο Αλεξάνδρειο, ο Μποχωρίδης δύσκολα να κάνει προπόνηση σε φουλ ρυθμούς λόγω της πελματιαίας απονεύρωσης ενώ ο Πελεκάνος πονάει ακόμη στα πλευρά του

Ο Καραποστόλου υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία το αποτέλεσμα της οποίας επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Άρη για τον τραυματισμό του στο δεύτερο δεκάλεπτο του παιχνιδιού του Σαββάτου με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο.

Ότι υπέστη θλάση Β΄ βαθμού στο γαστροκνήμιό του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να χάσει σίγουρα το παιχνίδι με την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου και οριακά αν θα προλάβει αυτό με τον Κολοσσό Ρόδου μία εβδομάδα μετά στο Αλεξάνδρειο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εκτός του Καραποστόλου δεν υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι του Άρη και τον Λευτέρη Μποχωρίδη ενώ το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Πελεκάνο. Ο διεθνής φόργουορντ είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το άτσαλο πέσιμό του στην προπόνηση της Παρασκευής δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στα πλευρά και σήμερα δεν μπόρεσε να προπονηθεί.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι ο Πελεκάνος μαζί με το ιατρικό τιμ του Άρη θα δώσει την δική του μάχη με τον χρόνο και με τον πόνο μέσα στις επόμενες ημέρες για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου στην Καβάλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ