ΑΡΗΣ

Λάσκαρης στο Sport24.gr: "Μπορούμε και στο ΟΑΚΑ"

Λάσκαρης στο Sport24.gr: "Μπορούμε και στο ΟΑΚΑ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγα λεπτά μετά τη δεύτερη σερί νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος του Άρη, Νίκος Λάσκαρης, μίλησε στο Sport24.gr για τις φιλοδοξίες... τελικών που υπάρχουν πλέον στους "κίτρινους". "Μπορεί να ζητήσουμε εισιτήρια", είπε μεταξύ άλλων.

Η δεύτερη σερί νίκη επί του Παναθηναϊκού και η δυνατότητα που δίνεται στον Άρη να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι λογικό να έχουν φέρει... ενθουσιασμό στο "στρατόπεδο" του Άρη. Οι "κίτρινοι" υπερασπίστηκαν -και με το παραπάνω- το Nick Galis Hall και το Σάββατο (14/5, 18:00) μπορούν να κυνηγήσουν το... αδύνατο, που τελικά μπορεί να είναι δυνατό. Το εισιτήριο για τους τελικούς.

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά το τέλος του τέταρτου ημιτελικού. " Αν πω ότι το περίμενα;" ήταν η πρώτη ατάκα που είπε για να προσθέσει πως " φυσικά και το περίμενα".

Κι όσο για την παρουσία του στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου είπε: " Θα πρέπει να φύγω για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και θα γυρίσω να δω το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Φυσικά και θα είμαι παρών. Δεν γίνεται να το χάσω".

Για το αν είναι θετικός στο να το δει δίπλα δίπλα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τόνισε: " Μπορεί να καθίσω μαζί με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να δούμε μαζί το παιχνίδι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα".

Για την εικόνα του Άρη στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και ότι αυτή πήγε σε πέμπτο παιχνίδι τελικό στο ΟΑΚΑ υποστήριξε: " Έχουμε δείξει ήδη τα δόντια μας. Ακόμη και σήμερα ειδικά όταν ανατρέψαμε το σκορ. Τώρα θα δούμε που βρισκόμαστε, ως ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια φαίνεται ποιες είναι οι μεγάλες ομάδες".

Για να τονίσει για την παρουσία του κόσμου του Άρη στο ΟΑΚΑ πως: " Μπορεί να ζητήσουμε εισιτήρια για το παιχνίδι", ενώ πρόσθεσε επιστρέφοντας στο αγωνιστικό κομμάτι του πέμπτου παιχνιδιού πως: " Με τόσες απουσίες που έχουμε και έχοντας ισοφαρίσει τη σειρά όλη η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό. Όλα γίνονται από εδώ και πέρα. Μπορούμε να νικήσουμε στην Αθήνα. Ωστόσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν το 120% για να μην τελειώσει άδικα η χρονιά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Που είναι και η τελευταία του στο μπάσκετ χωρίς αυτί να σημαίνει ότι στη διάρκεια της καριέρας του δεν πέτυχε και λίγα".

Για να επαναλάβει όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου: " Εμείς, από την πλευρά μας, θα πάμε στο ΟΑΚΑ για την υπέρβαση. Ο Παναθηναϊκός είναι πολλά χρόνια μπροστά, εμείς θα ακολουθήσουμε σε αυτά τα βήματα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα".

Ο κ. Λάσκαρης όταν ρωτήθηκε για την παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον πάγκο του Άρη ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ απάντησε: "Το γεγονός ότι έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς νομίζω ότι καλύπτω το ερώτημά σας".

Τέλος κατέληξε αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη λέγοντας πως: " Χαίρομαι που βγάλαμε ψεύτες όσους πίστευαν πως οι φίλαθλοί μας θα έχουνε διαφορετική αντίδραση μετά τον τρίτο ημιτελικό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ