ΑΡΗΣ

Ξεκίνημα με Ταπούτο για Κίμκι

Ξεκίνημα με Ταπούτο για Κίμκι
INTIME SPORTS

Παρόντος του Χρήστου Ταπούτου αλλά απόντος του Δημήτρη Τσαλδάρη ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Τρίτης (21/02) κόντρα στην Κίμκι στην Μόσχα.

Με τον Χρήστο Ταπούτο να δίνει το "παρών" επέστρεψε ο Άρης στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό του Βαγγέλη Αλεξανδρή και ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τρίτης (21/02) με την Κίμκι στην Μόσχα.

Παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του LAST-16 του Eurocup και για το οποίο δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ του Άρη συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του στον δικέφαλό του και όλα δείχνουνε πως θα προφυλαχθεί και κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά και με την Ντόνετσκ στο Αλεξάνδρειο.

Κι αυτό γιατί στόχος του ιατρικού τιμ του Άρη είναι ο Τσαλδάρης να είναι έτοιμος 100% στο παιχνίδι του Αλεξανδρείου με την Καβάλα για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Όσο για τον Ταπούτο η σημερινή του εικόνα στην προπόνηση του Άρη φανέρωσε ότι ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει πλέον τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες μέρες στον αχίλλειό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ