ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα μέσω twitter

Ξεκαθάρισμα μέσω twitter
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Παναγιώτη Γιαννάκη, Τάσος Δελημπαλταδάκης, με μήνυμά του στο twitter τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον «Δράκο».

Με μήνυμά του στο twitter ο εκπρόσωπος του Παναγιώτη Γιαννάκη, Τάσος Δελημπαλταδάκης, τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον «Δράκο».

Στο tweet του συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: "Aν και όταν ο Άρης αποφασίσει ότι χρειάζεται τη βοήθεια του Π. Γιαννάκη, θα συζητήσουμε σοβαρά! O Άρης είναι πάντα ξεχωριστός στην καρδιά του!".

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί τον μεγάλο πόθο όχι μόνο την νυν διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και των προηγούμενων ετών.

Κάτι που πλέον έχει περάσει και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας όπως φάνηκε σε δύο περιπτώσεις μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου. Αρχικά στο φιλικό προς τιμή του Νίκου Γκάλη στις 7 Μαΐου του 2013 και πριν από τρεις μήνες στην γιορτή για τα 100 χρόνια του Συλλόγου στη Nick Galis Hall. Και στις δύο περιπτώσεις είναι αλήθεια ότι πολιορκήθηκε και ειδικά στην πρώτη όντας σε εκείνο το χρονικό σημείο τεχνικός της γαλλικής Λιμόζ κατά την αποχώρησή του και καθώς όδευε στο πούλμαν δίνοντας απαντήσεις μέσω των ερωτήσεων που δεχόταν.

Το περασμένο τριήμερο εξάλλου ο Γιαννάκης με αφορμή την παρουσία του και πάλι στη Nick Galis Hall τη φορά αυτή για το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών (ΣΕΠΚ) έδειξε ιδιαίτερα ανυπόμονος μετά από έναν χρόνο απουσίας να επιστρέψει και πάλι σε κάποιον πάγκο. Ειδικότερα ομάδα αφού αποχαιρέτησε αυτόν της γαλλικής Λιμόζ και λίγους μήνες αργότερα και αυτόν της Εθνικής Κίνας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ