ΑΡΗΣ

Κίνδυνος έξωσης σε Πελεκάνο

Κίνδυνος έξωσης σε Πελεκάνο

Όλα ανοιχτά είναι με το μέλλον του Μιχάλη Πελεκάνου στον Άρη καθώς κινδυνεύει με έξωση από το διαμέρισμά του.

Με έξωση από το διαμέρισμά του απειλείται ο Μιχάλης Πελεκάνος και όλα είναι ανοιχτά στο μέλλον του στον Άρη.

Σύμφωνα με ότι προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη έχει να κάνει με την απειλή της σπιτονοικοκυράς του για το ότι είναι απλήρωτο ένα ενοίκιο και πέντε μήνες το ρεύμα.

Κι αν τα δύο αυτά στοιχεία έχουνε να κάνουνε με το διαμέρισμα όπου διέμενε ο Πελεκάνος από την ημέρα που ήρθε στον Άρη η πλευρά του διεθνή φόργουορντ πρόκειται να επιστρέψει αύριο την μία επιταγή που ήταν να πληρωθεί μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αιτία της κίνησης αυτής είναι το γεγονός ότι δεν πληρώθηκε ενώ φέρεται να έχει αποφασίσει να στείλει στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τα σχετικά εξώδικα ενημέρωσης των κινήσεών της.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πελεκάνος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του δίνοντας κανονικά το παρών στις προπονήσεις.

Μία κίνηση που φανερώνει την υπομονή και τον επαγγελματισμό του διεθνή φόργουορντ σε αντίθεση με την στάση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτη που δεν αποδείχθηκε το ίδιο συνεπής απέναντί του όπως προκύπτει από το περιβάλλον του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ