ΑΡΗΣ

Κερούς: "Σαν να είναι παιχνίδι τίτλου"

Κερούς: "Σαν να είναι παιχνίδι τίτλου"
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του Άρη με την Ντόνετσκ μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τους "κίτρινους", αυτό όμως δεν επηρεάζει τον Σέρτζιο Κερούς.

Ο Σέρτζιο Κερούς δεν στέκεται στο αν το αυριανό παιχνίδι του Άρη με την Ντόνετσκ για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup μπορεί να βαθμολογικά αδιάφορο για τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

" Θα παίξουμε σαν να είναι το παιχνίδι για τον τίτλο σε ένα πρωτάθλημα", τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη πριν την έναρξη της απογευματινής τελευταίας προπόνησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο.

" Μπορεί να μην παίζουμε αύριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά παίζουμε ακόμα για την περηφάνια μας. Θα βγούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας, γιατί σημαίνει πολλά για μας, ακόμα κι αν δεν σημαίνει τίποτα για την κατάσταση στον όμιλο. Θα παίξουμε σαν να είναι το παιχνίδι για τον τίτλο σε ένα πρωτάθλημα", τόνισε ο Κερούς.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Άρης να «χρησιμοποιήσει» το αυριανό παιχνίδι με την Ντόνετσκ εν όψει των έξι τελευταίων παιχνιδιών του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος απάντησε: " Είναι ένα παιχνίδι να δείξουμε πόσο καλύτεροι έχουμε γίνει μέσα από τις προπονήσεις και να ετοιμάσουμε το μυαλό μας γι' αυτό που θέλουμε να κάνουμε, που είναι να βρεθούμε μέσα στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος".

Κι όσο για τον Ματέι Κρούσιτς ο Σλοβένος σέντερ του Άρη έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας: " Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά πρέπει να δείξουμε στους οπαδούς μας ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και γι΄ αυτό άλλωστε τους θέλουμε αύριο στο γήπεδο".

Για να καταλήξει αναφερόμενος στην σημασία του εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας: " Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Θέλουμε να κερδίσουμε και για τους φιλάθλους μας, αλλά και να μπούμε σε μια διαδικασία νικών, να κάνουμε μια νέα αρχή, για την συνέχεια στο πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ