ΑΡΗΣ

Καταλήγει σε Τσούπκοβιτς

Καταλήγει σε Τσούπκοβιτς
INTIME SPORTS

Στον Σλάβεν Τσούπκοβιτς δείχνει να καταλήγει ο Δημήτρης Πρίφτης για την θέση του δεύτερου πάουερ φόργουορντ στον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Τρίτη στην ΕΕΑ (28/7) ο Νίκος Λάσκαρης.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην λογική ενίσχυσης της θέσης του πάουερ φόργουορντ στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου δείχνει να καταλήγει στον Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Ο Σέρβος πρώην φόργουορντ των Τρικάλων, όπου αγωνίστηκε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ που ολοκληρώθηκε προορίζεται από τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την λύση από τον πάγκο του βασικού 4αριού.

Ο Τσούπκοβιτς δείχνει να κερδίζει την μάχη με άλλους υποψήφιους από την κοινοτική αγορά και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας να επέλθει ακόμη και μέσα στο τρέχον 48ωρο. Εν τω μεταξύ η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε χθες τον φάκελο στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και μέχρι την Τρίτη θα έχει πάρει και τυπικά την έγκρισή της για την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.

Την συγκεκριμένη μέρα θα είναι παρών στην ΕΕΑ και ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης όπως το ζήτησαν τα μέλη της επιτροπής, θέλοντας να έχουν μια πλήρη εικόνα για τη νέα διοικητική κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που πάρει ο Έλληνας τραπεζίτης την έγκριση της ΕΕΑ, θα είναι επισήμως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ