ΑΡΗΣ

Η τεράστια ανάσα του Άρη

Η τεράστια ανάσα του Άρη

Ο Χρήστος Γαλιλαίας μίλησε για την πώληση του Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, την υπόθεση του Βεζένκοφ και τι ισχύει με τον Άρη και το ban της FIBA.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Arena FM, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας μίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους "κίτρινους", με πρώτο αυτό του Λευτέρη Μποχωρίδη και της πώλησης του στον Παναθηναϊκό.

Για την ακρίβεια, είπε ότι " φυσικά στην περίπτωση που ένας παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο τον πρώτο λόγο έχει ο παίκτης να πει τι θέλει και αν θέλει να πάει. Αν δεν ήθελε δεν θα πήγαινε. Είναι σαφές πως και ο ίδιος ήταν σύμφωνος. Ο τρόπος πληρωμής είναι σε τρεις δόσεις. Εμάς δεν μας πειράζει και εγώ είπα πως το προτιμώ. Η απόφαση λήφθηκε, έγινε μια επεξεργασία των δεδομένων και αποφασίσαμε πως ήταν το πιο σωστό για το μέλλον της ομάδας”.

Επί των αντιδράσεων του ΑΣ Άρης που ζήτησε ποσοστό από την πώληση, διευκρίνισε ότι "θα πρέπει να δούμε αν ισχύει κάτι τέτοιο νομικά για να δώσω μια πιο υπεύθυνη απάντηση. Από την στιγμή που ο Α.Σ. δήλωσε πως δεν είναι σύμφωνος για την μεταγραφή θα ήταν πέναλτι να ζητήσει ποσοστά. Έχουν κάθε δικαίωμα για την άποψη τους αλλά όταν αποφασίζουν για τον Α.Σ. δεν παίρνουν τηλέφωνο εμάς. Αν νομικά υπάρχει θέμα πρέπει να το κοιτάξουμε γιατί δεν το γνωρίζω”.

Στο αν τα χρήματα της ρήτρας του διεθνούς γκαρντ δίνουν μια ανάσα στον Άρη, αποκάλυψε πως "είναι τεράστια ανάσα. Το θέμα της FIBA μας ταλανίζει το τελευταίο διάστημα. Πάμε καλά και είναι θέμα ημερών να τελειώσει η υπόθεση που είναι πάρα πολύ σημαντική για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει”, ενώ σε ερώτηση αν θα αποδυναμωθεί η ομάδα, ξεκαθάρισε πως "Δεν θα γινόταν ποτέ κίνηση χωρίς να ερωτηθεί ο προπονητής. Αν θα αποδυναμωθεί ή όχι η ομάδα θα το δείξει ο χρόνος και δεν είναι σωστό να εικάζουμε τώρα. Είναι ευχή όλων να μην αποδυναμωθεί αλλά να δυναμώσει και να γίνει όσο καλύτερη γίνεται.

Εξετάζει ο προπονητής, γίνονται έρευνες αγοράς για ξένους παίκτες αλλά και νεαρούς για να συνεχιστεί αυτό που είχε θέσει η διοίκηση. Αν θα βρεθεί ο νεαρός αυτός ή οι νεαροί αυτοί που “κάνουν”, φυσικά θα προχωρήσουμε για αυτή την υπόθεση. Όλα είναι πολύ θεωρητικά γιατί οι εκπρόσωποι των παικτών δεν επιθυμούν να δεσμεύσουν κάποιον παίκτη αν δεν είναι ξεκάθαρο το θέμα της FIBA".

Σε ό,τι αφορά τη ρήτρα του Σάσα Βεζένκοφ, εξήγησε πως " δεν νομίζω να χρειαστεί. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από όσα μας έχει πει ο ίδιος και η οικογένεια του. Το θέμα της ρήτρας είναι σωστό. Αν δεν συνδέουμε τις δύο περιπτώσεις, είναι θέμα εντυπώσεων”.

Τέλος, για το τουρνουά Νίκος Γκάλης, τόνισε ότι “ τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν την Πέμπτη. Δεν έχω ενημέρωση πως πάνε τα εισιτήρια αλλά είμαι σίγουρος πως θα έχει ανταπόκριση και θέλω να καθιερωθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη και όχι μόνο τον Άρη”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ