ΑΡΗΣ

Η σειρά της FIBA μετά το όχι σε Τζέιμς

Η σειρά της FIBA μετά το όχι σε Τζέιμς

Η FIBA θα αποφασίσει για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση της ΚΑΕ Άρης με τον Ντομινίκ Τζέιμς μετά το όχι της ΚΑΕ Άρης στην πλευρά του Αμερικανού για την λύση του συμβολαίου του.

Μετά το σημερινό όχι της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης στην πλευρά του Ντομινίκ Τζέιμς για την λύση του συμβολαίου του η FIBA θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για την περαιτέρω σχέση των δύο πλευρών.

Αφού τελικώς σήμερα οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να έρθουνε σε συμφωνία λύσης του συμβολαίου η FIBA είναι να συνεδριάσει αύριο και ακολούθως την επόμενη εβδομάδα θα βγάλει απόφαση που θα είναι εφέσιμη.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε διπλή επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και του εκπροσώπου του Τζέιμς, Ράντε Φιλίποβιτς, στην προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας.

Αυτής που θα επέτρεπε στον Αμερικανό γκαρντ όπως επιθυμεί να πάρει το letter of clearance του που θα του επέτρεπε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Η τελική πρόταση του εκπροσώπου του Τζέιμς όπως αποδείχθηκε μέσω του όχι του προέδρου της ΚΑΕ Άρης δεν ήταν ικανοποιητική με το μπαλάκι να περνάει πλέον στην FIBA.

Συγκεκριμένα η FIBAα θα είναι εκείνη που θα κληθεί να αποφασίσει αν το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ με την ΚΑΕ συνεχίζει να είναι σε ισχύ ή όχι.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στιγμής όλες αυτές τις μέρες δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή μεταξύ της διοίκησης της Παρτιζάν Βελιγραδίου και αυτής του Άρη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στον Άρη δεν τίθεται θέμα επιστροφής Τζέιμς αλλά ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δικαιωθεί παίκτης επειδή δεν είχαν πληρωθεί τα χρήματα που αντιστοιχούσανε στους εκπροσώπους του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κεντρικό πρόσωπο της σημερινής προπόνησης του Άρη ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον Έλληνα τεχνικό να είχε τα 61α γενέθλιά του δεχόμενος ευχές από όλους και τον Σέρχιο Κερούς να του προσφέρει μία τούρτα.

Όσο για τους Χρήστο Ταπούτο και Δημήτρη Τσαλδάρη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεών του σε αχίλλειο και δικέφαλο με ως επικρατέστερο για να βρίσκεται στην αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο να είναι ο πρώτος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ