ΑΡΗΣ

Η ΓΕΝΕΣΙΣ τακτοποιεί το δάνειο της ΚΑΕ

Η ΓΕΝΕΣΙΣ τακτοποιεί το δάνειο της ΚΑΕ
INTIME SPORTS

Η ΓΕΝΕΣΙΣ μπορεί να μην ενεργοποιείται την στιγμή αυτή στα κοινά της ΚΑΕ Άρης ωστόσο φροντίζει να τακτοποιεί δάνειο της ΚΑΕ.

Η ΓΕΝΕΣΙΣ μπορεί να έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και χρόνια από τα κοινά της ΚΑΕ Άρης ωστόσο προ ημερών ανέλαβε να τακτοποιήσει δάνειο της ΚΑΕ.

Ένα δάνειο ύψους 250.000 ευρώ με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ συμμετέχοντος του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, να έχουνε έρθει ήδη σε συμφωνία διακανονισμού με την τράπεζα και να έχουνε ξεκινήσει ήδη την αποπληρωμή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δάνειο αυτό η ΓΕΝΕΣΙΣ ως μεγαλομέτοχος εταιρεία της ΚΑΕ Άρης το είχε πάρει κατά την διάρκεια της ενεργής παρουσίας της για την λειτουργία της ΚΑΕ.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ είχανε φροντίσει να το αποπληρώσουν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2006 όταν αποφασίσανε να αποστασιοποιηθούν από τα κοινά της ΚΑΕ Άρης τακτοποιώντας όμως πρώτα οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπήρχε.

Και για δεύτερη φορά τρία χρόνια μετά το καλοκαίρι του 2009 όταν και είχε υπάρξει η σχετική συνεννόηση να τακτοποιηθεί με την πώληση του Κώστα Παπανικολάου από την ΚΑΕ Άρης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Κατά τα άλλα η στάση της ΓΕΝΕΣΙΣ απέναντι στην ΚΑΕ Άρης παραμένει αυτή που είναι από το καλοκαίρι του 2006 όταν και ουσιαστικά τα μέλη της είχανε αποφασίσει να αποτραβηχτούν από τα κοινά της ΚΑΕ Άρης μετά την οικονομική τους θυσία στα τρία χρόνια που είχανε προηγηθεί.

Φροντίζουν ωστόσο να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης, χωρίς να έχουνε ενεργό ρόλο, και απλώς όπως έχουν αποφασίσει τα μέλη της τόσο στο θέμα του δανείου όσο και γενικότερα να διευκολύνουν τις διαδικασίες όπου το κρίνουν σκόπιμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ