ΑΡΗΣ

Γουάιτ: "Τρέφομαι από τον κόσμο"

Γουάιτ: "Τρέφομαι από τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο Οκάρο Γουάιτ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και εξήγησε τον λόγο της επιλογής του.

Με πίστη για διάκριση με τον Άρη ο Οκάρο Γουάιτ έφθασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης.

Παρά την κούραση του ταξιδιού (Φλόριντα – Σάρλοτ – Μόναχο – Θεσσαλονίκη) και τις αρκετές καθυστερήσεις, ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν χαμογελαστός και έδειξε έτοιμος για δράση.

Έχοντας, δε, ο Γουάιτ σε όλη την καριέρα του μία ιδιαίτερη σχέση με τους φιλάθλους, δεν έκρυψε τη χαρά του που είδε τόσο αργά φίλους του Άρη να τον περιμένουν για να τον καλωσορίσουν στην ομάδα.

«Ήταν ένα κοπιαστικό και μακρύ ταξίδι, αλλά επιτέλους είμαι εδώ και αισθάνομαι ενθουσιασμένος που έρχομαι για να παίξω στον Άρη», ήταν τα πρώτα λόγια του.

«Είχα αρκετές προτάσεις, όμως επέλεξα να έρθω σε μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία όπως ο Άρης. Ο μάνατζέρ μου ξέρει καλά την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να παίξω, να διακριθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης», συμπλήρωσε.

Ο Γουάιτ αναπτύσσει ιδιαίτερο «δέσιμο» με τους φιλάθλους των ομάδων που αγωνίζεται και γνωρίζει τι εστί… «Nick Galis Hall». «Είμαι παίκτης που παίζει με μεγάλη ενέργεια και ο κόσμος μπορεί να σου δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Τρέφομαι από τον κόσμο, οπότε βλέποντας σε βίντεο τους φιλάθλους του Άρη, πιστεύω ότι θα αναπτύξουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Η ενέργειά τους θα με βοηθήσει να παίξω καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο 23χρονος άσος έκανε την… έρευνά του για τους νέους συμπαίκτες του. «Δεν έχω υπάρξει συμπαίκτης και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιον απ’ αυτούς, όμως απ’ όσο είδα στο διαδίκτυο, πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει ένα αρκετά δυνατό σύνολο που θα τα δώσει όλα για να διακριθεί.

Κι όσο για το τι του ζήτησε ο κόουτς, Δημήτρης Πρίφτης; «Να δουλέψω σκληρά από την πρώτη στιγμή που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι θα λείψει για κάποιο διάστημα λόγω Εθνικής Ομάδας, όμως θα έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί και να δεθούμε ως σύνολο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ