ΑΡΗΣ

Γκάλης: "Ήμουν και είμαι στρατιώτης του Άρη"

Γκάλης: "Ήμουν και είμαι στρατιώτης του Άρη"

Ο Νίκος Γκάλης είπε πως θα μετάσχει ενεργά στα θέμα του Άρη και το κάνει, σε κάθε ευκαιρία. Σήμερα (3/7) παρέλαβε το εισιτήριο διαρκείας.

Πρεσβευτής της ανασυγκρότησης του Άρη και σύμβουλος της ΚΑΕ είναι πλέον ο Νίκος Γκάλης, συμμετέχοντας με όποιον τρόπο μπορεί στη διαδικασία εξυγίανσης του συλλόγου ή σε όποιες άλλες εκδηλώσεις των "κίτρινων".

Το μεσημέρι της Πέμπτης (3/7) ο θρύλος του μπάσκετ βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και παρέλαβε το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, από τον πρόεδρο της ΚΑΕΛευτέρη Αρβανίτη. Παρόντες εκεί ήταν και οιΧρήστος Γαλιλαίας και Νίκος Κεραμέας.

Ύστερα από την παραλαβή του εισιτηρίου ο Γκάλης έστειλε το δικό του μήνυμα συσπείρωσης στους φιλάθλους, τονίζοντας πως είναι στρατιώτης στις υπηρεσίες της ομάδας. Τα ακριβή του λόγια ήταν "θέλω να βοηθήσω και εγώ όπως και όλοι οι Αρειανοί. Να ξέρετε ότι μια μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται σε μια μέρα, ούτε χωρίς τον κόσμο της. Κάνω παράκληση σε όλους να επιστρέψουν στο γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο της δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ξανά. Όσο μπορώ θα βοηθήσω. Βλέπω ότι ο πρόεδρος και όλα τα παιδιά εδώ προσπαθούν. Θέλουν ο κόσμος να χαίρεται την ομάδα που βλέπει και αν μπορέσουν να βάλουν τις βάσεις για να γίνει ο Άρης και πάλι μεγάλος".


Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται στρατιώτης απάντησε: "Ήμουν στρατιώτης μια ζωή, έτσι ήμουν και όταν έπαιζα. Τώρα μου ζητήθηκε να βοηθήσω, θα κάνω ότι μπορώ για να βρει ο Άρης τον δρόμο του".

Γκάλης: "Ήμουν και είμαι στρατιώτης του Άρη"
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ