ΑΡΗΣ

Γιόρτασε στον Ρέμο ο Άρης!

Γιόρτασε στον Ρέμο ο Άρης!

Οι παίκτες του μπασκετικού Άρη γιόρτασαν το γεγονός ότι προκρίθηκαν στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πηγαίνοντας στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος!

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Άρης επιβλήθηκε χθες (14/1) με 77-76 της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στον Τελικό της διοργάνωσης . Απολύτως λογικά λοιπόν τα μέλη της ομάδας θέλησαν να γιορτάσουν αυτό το γεγονός. Και το έκαναν πηγαίνοντας στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό χάρη στον Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος με μία σειρά από posts στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram έδειξε ότι μάλλον αυτός και οι συμπαίκτες του πέρασαν πολύ καλά χθες (14/1) το βράδυ! Παρών και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης με τη σύζυγό του Τζόρτζια Ευσεβίου έστω και για λίγο.

Στα κεντρικά πρόσωπα της πρόκρισης του Άρη επί της ΑΕΚ η Τζόρτζια Ευσεβίου. Η γυναίκα του προέδρου της ΚΑΕ Άρης Νίκου Λάσκαρη συνδύασε τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο της σε επίσημο παιχνίδι της φετινής ομάδας. Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος έγινε με τη σειρά της ένα στο κουβάρι παικτών και οπαδών στο παρκέ και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με το σύζυγό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάποια στιγμή μέσα στους πανηγυρισμούς την πλησίασαν δύο οπαδοί του Άρη που δεν δίστασαν να της κάνουν το κοπλιμέντο τους. "Είσαι μεγάλη γουρλού Τζόρτζια!", της είπανε χαρακτηριστικά.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΝΕΡ

Στο αγωνιστικό κομμάτι στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με το αν ο Έρικ Μπάκνερ θα αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη. Το αν το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ θα λυθεί και θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Μπουγιουκτσεκμετσέ ή θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έδειχναν πριν το τζάμπολ του νοκ άουτ ημιτελικού ο Μπάκνερ θα αποτελούσε παρελθόν και σήμερα Κυριακή (15/01) θα αναχωρούσε από τη Θεσσαλονίκη. Μία εξέλιξη που υπήρχε σαν επιθυμία εδώ και καιρό, με τις πρώτες συζητήσεις να είχανε γίνει ώρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έγινε ακόμη και όταν τραυματίστηκε.

Φάνηκε όμως να γίνεται όταν επέστρεψε. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπάκνερ, που βρήκε πρόταση από τη τουρκική Μπουγιουκτσεκμετσέ και αποφάσισε να αποχωρήσει, αποδείχθηκε επαγγελματίας μέχρι τέλους. Το έδειξε εξάλλου και με την εμφάνισή του στο νοκ άουτ ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Αν πάντως αποτελέσει παρελθόν το μπάτζετ του Άρη θα ελαφρύνει από το πιο υψηλό του συμβόλαιο καθώς οι απολαβές του Μπάκνερ ήταν 28.000 δολάρια το μήνα. Παράλληλα θα ξεκινήσει η αναζήτηση του αντικαταστάτη του αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει.

Lifetime moments Remos

A video posted by Tadιja Dragιcevιc (@tadione33) on



Pameeee ligooo Remos

A video posted by Tadιja Dragιcevιc (@tadione33) on



Pameeee Ligoooo Remos

A video posted by Tadιja Dragιcevιc (@tadione33) on



Elaaaa Remos #pameee

A video posted by Tadιja Dragιcevιc (@tadione33) on

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ