ΑΡΗΣ

Φωνές για διαιτησία και άμυνα

Φωνές για διαιτησία και άμυνα

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί να έχει παράπονα από την διαιτησία του χθεσινού ΠΑΟΚ-Άρης ωστόσο έχει παράπονα και από την άμυνα των παικτών του.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του χθεσινού ΠΑΟΚ-Άρης στάθηκε στην διαιτησία ωστόσο νωρίτερα στα αποδυτήρια του PAOK Sports Arena έβαλε τις φωνές στους παίκτες του.

Φωνές που δεν είχανε να κάνουνε φυσικά με την επιθετική τους λειτουργία αλλά με την αμυντική τους με τον Έλληνα τεχνικό να μην αναφέρθηκε αόριστα προς όλους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξέσπασμά του ο Αλεξανδρής αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους του παίκτες για λάθη που υπέπεσαν στην διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι και στοίχισαν την κατάκτηση της νίκης του Άρη επί του ΠΑΟΚ.

Με τον Αλεξανδρή να είδε τους παίκτες του να σημειώνουν σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ 87 πόντους και μάλιστα στην έδρα του αντιπάλου τους αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετοί τελικά να τους δώσουν την νίκη αφού δέχθηκαν 92.

Όσο για το διαιτητικό τρίο; Τα παράπονα όχι μόνο του Αλεξανδρή αλλά των ιθυνόντων της ΚΑΕ Άρης εστιάζονται στον δεύτερο διαιτητή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον Ηλία Κορομηλά, και δεν αποκλείεται να υπάρχει και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά από την εξονυχιστική μελέτη του βίντεο του χθεσινού αγώνα.

Ήδη είναι χαρακτηριστικό πως στον Άρη έχουνε ξεχωρίσει συγκεκριμένες φάσεις εκτός αυτής για την οποία έγινε αναφορά μετά την λήξη και έχει να κάνει με το αντιαθλητικό φάουλ του Τζέιμς σε βάρος του Καλαμπόκη.

Σύμφωνα με την πλευρά του Άρη κάτι ανάλογο ίσχυσε σε φάουλ του Ντικούδη σε βάρος του Ταπούτου 3.47'' πριν το τέλος όπως και του Καλαμπόκη στον Τζέιμς 5,6'' πριν το τέλος και ακόμη σε φάουλ που χρεώθηκαν οι Μάλντροου και Τσαλδάρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλεξανδρής έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες του ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί του και πάλι για αύριο όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2012 της Τετάρτης (04/01) με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο.

Σε ένα παιχνίδι όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα απουσιάσει μετά τον χθεσινό του τραυματισμό στον δεξιό του αστράγαλο ο Γιώργος Μπόγρης όπου σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 22χρονος διεθνής σέντερ έχει υποστεί διάστρεμμα Β΄ βαθμού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ