ΑΡΗΣ

Φόβος υποτροπής για Τσαλδάρη

Φόβος υποτροπής για Τσαλδάρη
INTIME SPORTS

Οι νέες ενοχλήσεις του Δημήτρη Τσαλδάρη στον δικέφαλό του, έχουν σκορπίσει την ανησυχία στις τάξεις του Άρη περί υποτροπής.

Η αυριανή ημέρα (9/2) θα είναι εκείνη που θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν ο Δημήτρης Τσαλδάρης υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι με την Βιλερμπάν στο "Αστρομπάλ" της Λιόν υποτροπή στον δικέφαλό του.

Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ του Άρη είχε αισθανθεί τις συγκεκριμένες ενοχλήσεις πριν από δύο εβδομάδες στο παιχνίδι του Ντόνετσκ με την τοπική ομάδα μένοντας μέχρι την Δευτέρα εκτός προπονήσεων της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε τον Τσαλδάρη να συμμετέχει στην βραδινή προπόνηση της Δευτέρας στο "Αστρομπάλ" και να δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι που θα ακολουθούσε μια μέρα μετά.

Όπως και έγινε με τον Έλληνα τεχνικό του Άρη να τον συμπεριέλαβε στην βασική του πεντάδα αλλά μετά από 12':31'' συμμετοχής αισθάνθηκε νέο τράβηγμα στον δικέφαλό του με αποτέλεσμα να κάτσει στην συνέχεια στον πάγκο.

Ο φόβος του να υπέστη υποτροπή θεωρείται πλέον δεδομένο με την αυριανή εξέταση από τον γιατρό του Άρη, Μίλτο Θεοδώρου, να δίνει την απάντησή της στο σχετικό ερώτημα.

Σύμφωνα ωστόσο με όλες τις ενδείξεις ο Τσαλδάρης πολύ δύσκολα να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου (11/02, 17:00) στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Όσο για την σημερινή ημέρα; Το πρόγραμμα του Αλεξανδρή περιελάμβανε παρουσία των παικτών του στο ξενοδοχείο της αποστολής στην Λιόν και ακολούθως βόλτα στην γαλλική πόλη με το ταξίδι της επιστροφής να ξεκινάει στις 20:45 με ενδιάμεσο σταθμό την Ζυρίχη και άφιξη στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ