ΑΡΗΣ

Φιλικό του Άρη με την Ολίν Εντιρνέ

Φιλικό του Άρη με την Ολίν Εντιρνέ
INTIME SPORTS

Το Σάββατο το μεσημέρι (24/9, 16:00) θα δώσει ο Άρης τον πρώτο του εντός έδρας φιλικό αγώνα, με αντίπαλο την τουρκική Ολίν Εντιρνέ

Το Σάββατο το μεσημέρι (24/9, 16:00) θα δώσει ο Άρης τον πρώτο του εντός έδρας φιλικό αγώνα, με αντίπαλο την τουρκική Ολίν Εντιρνέ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα υποδεχτεί την Ολίν Εντιρνέ στο Αλεξάνδρειο, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος είναι ο νέος βοηθός του «τίγρη».

Ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο το τεχνικό δίδυμο του Άρη θα του δοθεί η ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τις τελικές κινήσεις που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Ουσιαστικά από τους υπάρχοντες το αυριανό φιλικό με την τουρκική Ολίν θα αποτελέσει κριτήριο για την παραμονή ή όχι του Ντάριλ Γουότκινς με τον 26χρονο Αμερικανό σέντερ να έχει ξεπεράσει τις δύο εβδομάδες παρουσίας στην προετοιμασία του Άρη.

Ακόμη και αν δεν έχει ήδη κριθεί το πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσει παρελθόν με το ερώτημα που τίθεται είναι αν αυτός που θα αναζητηθεί θα είναι άλλος Αμερικανός ή κοινοτικός σέντερ.

Τις προηγούμενες ημέρες εξάλλου προτάθηκε ο 24χρονος Λευκορώσος σέντερ με ύψος 2.11μ. Άρτσιομ Παραχούσκι που είναι να «κοπεί» από μέρα σε μέρα από την ιταλική Καντού ωστόσο οι υψηλές του απαιτήσεις είχανε σαν αποτέλεσμα η περίπτωσή του να περάσει στο περιθώριο.

Μεταξύ άλλων είναι να ληφθεί απόφαση και για την απόκτηση σμολ φόργουορντ με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς να αναμένει πάντα στο ακουστικό του σε αντίθεση με τον διεθνή Σουηδό Αντόν Γκάντεφορς που σύμφωνα με ότι τονίζεται έχει απορριφθεί.

Κι όσο για την απόκτηση γκαρντ στον Άρη τηρούν στάση αναμονής της απόφασης του Ολυμπιακού για τους διεθνείς Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη θέλοντας την απόκτηση ενός εκ των δύο με την μορφή δανεισμού όπως είχε γίνει και το πέρσι με τον πρώτα.

Στις αρχές της εβδομάδας εξάλλου είναι να κλείσει το θέμα της καταβολής στην εφορία της προκαταβολής του συνολικού χρέους με ένα ποσό που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται να ξεπεράσει ακόμη και τις 350.000 ευρώ.

Το κυρίως μέρος του πρόκειται να το καταβάλει ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, και το υπόλοιπο επί προσωπικού από μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και πιο συγκεκριμένα τους κ.κ. Αντωνιάδη, Παπαϊωάννου και Πουλιτσίδη και την ΣΑΡΙΣΑ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ