ΑΡΗΣ

Φιλικό με τα Αστέρια

Φιλικό με τα Αστέρια

Ο Άρης θα δώσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο με τα Αστέρια με τους τον Βαγγέλη Αγγέλου παρά τις απουσίες που θα έχει να τσεκάρει αυτά που θέλει σε άμυνα και επίθεση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου παρά τις ουκ ολίγες απουσίες παικτών θα τσεκάρει αυτά που θέλει σε άμυνα και επίθεση του Άρη στο αυριανό φιλικό αντί προπόνησης με τα Αστέρια, ομάδα Α΄ ΕΚΑΣΘ, στο Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός του Άρη επιθυμούσε την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος ενώ δεν αποκλείεται να κληθούνε και παίκτες από την εφηβική ομάδα του Άρη.

Στους απόντες θα είναι ωστόσο για διαφορετικούς λόγους οι τραυματίες Αντώνης Ασημακόπουλος, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Μιχάλης Πελεκάνος, Δημήτρης Βεργίνης, Κώστας Χαρίσης και Ευθύμης Τσακαλέρης αλλά και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς που θα αναχωρήσει αύριο για την πατρίδα του. Το Σεράγεβο της Βσονίας.

Συγκεκριμένα οι Ασημακόπουλος και Βεζένκοφ υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία ο πρώτος για την κάκωση στο γόνατό του και ο δεύτερος λόγος της σύσπασης στον δικέφαλό του. Ο Πελεκάνος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον ώμο του, ο Βεργίνης από ενοχλήσεις στην γάμπα του, ο Χαρίσης από το χτύπημα στην κνήμη του και ο Τσακαλέρης από τενοντίτιδα.

Όσο για τον Πάσαλιτς θα είναι ο μόνος που θα απουσιάσει εκτός Ελλάδος το διάστημα των Χριστουγέννων, είναι να επιστρέψει στις 26 του μήνα, ώστε να είναι παρών στις προπονήσεις που ξεκινούν μια μέρα μετά. Κι αυτό καθώς ο Τζέρεμι Χαντ δεν θα μεταβεί τελικά στις ΗΠΑ και απομένει να φανεί αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τα άλλα οι παίκτες του Άρη μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο Αλεξάνδρειο κλήθηκαν από την διοίκηση της ΚΑΕ και έλαβαν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Τέλος η διοίκηση της ΚΑΕ αναμένει μέσα στον Ιανουάριο την δόση του ΟΠΑΠ για να καλύψει υποχρεώσεις προς την εφορία και το ΙΚΑ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ