ΑΡΗΣ

Φιλικό για τους τραυματίες

Φιλικό για τους τραυματίες
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου προγραμμάτισε για μεθαύριο Τετάρτη νέο φιλικό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, τη φορά αυτή με τον Πιερικό/Αρχέλαο, για να τσεκάρει την κατάσταση των τραυματιών του Άρη.

Με σκοπό να τσεκάρει την κατάσταση των τραυματιών του Άρη ο Βαγγέλης Αγγέλου προγραμμάτισε για μεθαύριο Τετάρτη νέο φιλικό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, τη φορά αυτή με τον Πιερικό/Αρχέλαο.

Ένα φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00 κόντρα στην ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να πάρει εκ νέου χρόνο συμμετοχής ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Κι όσο για τους τραυματίες παίκτες του που ευελπιστεί πως τη φορά αυτή σε αντίθεση με το Σαββατιάτικο φιλικό με τον ΚΑΟΔ δεν μπορούσε να έχει στην διάθεσή του είναι τέσσερις στον αριθμό.

Πρόκειται για τους Μιχάλη Πελεκάνο, Αντώνη Ασημακόπουλο, Τζέρεμι Χαντ και Ζήση Σαρικόπουλο αλλά και τον Νίκο Μποχωρίδη που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από τους πέντε ο μόνος που δεν συμμετείχε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη ήταν ο Χαντ που δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΚΑΟΔ, το περασμένο Σάββατο, αλλά και με τον Πιερικό/Αρχέλαο μεθαύριο στο Αλεξάνδρειο με τα οποία ο Αγγέλου θέλησε να καλύψει την διακοπή του πρωταθλήματος και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το σύνολό του για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ