ΑΡΗΣ

Φέρνει Μπόγρη... για το Eurocup

Φέρνει Μπόγρη... για το Eurocup

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από την Πέμπτη (27/10) το μεσημέρι ο Γιώργος Μπόγρης προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις στον Άρη.

Ο Γιώργος Μπόγρης αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (27/10) προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη.

Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας σέντερ εφόσον ικανοποιήσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με την απόδοση του, τότε θα αγωνίζεται για λογαριασμό των «κίτρινων» στο Eurocup. Δεν είναι τυχαίο ότι το ενδεχόμενο αυτό υφίσταται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πάλι από το απόγευμα της Παρασκευής.

Από την στιγμή δηλαδή που ο 22χρονος διεθνής σέντερ με ύψος 2.10μ. έλυσε το συμβόλαιό του με τον Περιστέρι.

Εν τω μεταξύ σε περίπτωση που συμβεί αυτό και παράλληλα δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ όπου έχει καταθέσει προσφυγή για να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής και στο ελληνικό πρωτάθλημα διότι αγωνίστηκε με το Περιστέρι στο Κύπελλο Ελλάδας τότε θα ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και σε αυτό.

Η πρώτη σχετική κουβέντα όπως σας είχε αναφέρει το Sport24.gr είχε γίνει την Παρασκευή σχεδόν με το που ο Μπόγρης είχε λύσει το συμβόλαιό του με το Περιστέρι με αποτέλεσμα να επανήλθε στο προσκήνιο για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο τεχνικός του Άρη έδειξε από την πρώτη στιγμή θετικός κι αυτό γιατί και τον ήθελε προ ημερών αλλά και γιατί είτε θα τον έχει τελικά μόνο για το Eurocup είτε και για το ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει έναν ακόμη ψηλό στην διάθεσή του.

Όσο για την προσφυγή του Μπόγρη στο ΑΣΕΑΔ έχει να κάνει ουσιαστικά με την απόφαση της ΕΟΚ να μην επιτραπεί τελικά η μετακίνηση παίκτη που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος σε άλλη ελληνική ομάδα με αποτέλεσμα να του απαγορεύει να παραμείνει εντός συνόρων.

Όπως για παράδειγμα να πάει μετά την λύση του συμβολαίου του με το Περιστέρι στον Άρη και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή και στο ελληνικό πρωτάθλημα εκτός από το Eurocup.

Αιτία το γεγονός ότι ο 22χρονος διεθνής σέντερ είχε πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Αργύρη Πεδουλάκη στο παιχνίδι Κυπέλλου του Περιστερίου για την Β΄ αγωνιστική της Β΄ φάσης στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχει όμως απαγορευτικό να αγωνιστεί με άλλη ελληνική ομάδα και δη με τον Άρη στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα στο Eurocup με τις υποχρεώσεις στην Α΄ φάση των ομίλων να ξεκινάνε στις 15 Νοεμβρίου.

Στα θετικά για τον Άρη από την πρώτη στιγμή είχε να κάνει με το ότι προτεραιότητα για τον Μπόγρη δεν ήταν το οικονομικό όσο το να πάρει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και όχι να πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού για να δοκιμαστεί πριν υπογράψει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ