ΑΡΗΣ

Επίθεση Αγγέλου στον ΕΣΑΚΕ

Επίθεση Αγγέλου στον ΕΣΑΚΕ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη καυτηρίασε τις επιλογές και αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ όσον αφορά την αντιμετώπιση των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων που έχουνε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για μπάχαλο όσον αφορά την αντιμετώπιση των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος από τον ΕΣΑΚΕ λόγω των υποχρεώσεων που έχουνε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Με δηλώσεις του στον Arena 89,4 ο τεχνικός του Άρη στάθηκε ακόμη τόσο στην φετινή πορεία του Άρη και το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα αλλά και το ότι έγινε στο Περιστέρι και το φιλικό προς τιμή του Νίκου Γκάλη.

Όταν ρωτήθηκε για τη μάχη του Άρη να μπει στην πρώτη εξάδα απάντησε: "Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε κίνητρο στους παίκτες, γιατί χωρίς κίνητρο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Με αυτό το μπάχαλο που επικρατεί όμως, λόγω της Λίγκας και τα τραγελαφικά που συμβαίνουν λόγω του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και της Ευρωλίγκα, μπορεί να παίξουμε και μέσα καλοκαιριού τα υπόλοιπα παιχνίδια και τα πλέι οφ".

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία των νεαρών παικτών αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της ομάδας του Άρη ο Αγγέλου δήλωσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι. Στο Περιστέρι περιμέναμε πως δεν θα είχαμε την απαραίτητη ομοιογένεια, διότι όλοι οι τραυματίες θέλουν 3 εβδομάδες περίπου για να επανενταχτούν.

Πάντως, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τους παίκτες που δεν είχαν παραστάσεις Α1, άντεξαν στην πίεση και μπόρεσαν να προσφέρουν πράγματα στην ομάδα. Εμείς κοιτάμε να δώσουμε πράγματα και στη διοίκηση, να δώσουμε χαρά".

Για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα είπε: "Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε κίνητρο για να μην πέσουμε θύμα έκπληξης από μια ομάδα που έχει κίνητρο την επιβίωσή της".

Για τα επεισόδια στο Περιστέρι στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου σχολίασε: "Εγώ αρνούμαι να σχολιάσω αυτά τα πράγματα, διότι αν τα αναπαραγάγουμε τους δίνουμε αξία. Δεν είναι και δουλειά μου να τα σχολιάσω, αλλά δε θέλω κιόλας. Εμείς τα περιμέναμε. Είδαμε ότι υπήρχε κόσμος ποδοσφαιρικός και όχι μπασκετικός, που ήταν σε έκρυθμη κατάσταση και γνωρίζαμε πως δεν ήταν και δύσκολο να γίνουν τα επεισόδια που έγιναν τελικώς. Νομίζω πως και ο Άρης παίζει για την ύπαρξη του. Δίνει πιο σοβαρή μάχη γιατί είναι ο Άρης και προσπαθεί να ορθοποδήσει. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να υπάρχουν κάποια καθαρά κριτήρια να κρίνονται οι αγώνες και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

Για το φιλικό προς τιμήν του Γκάλη υποστήριξε: "Σίγουρα ανυπομονώ για αυτό φιλικό. Εγώ, εκείνη την εποχή, ήμουν ένας κομπάρσος δίπλα του και τον χάζευα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Μακάρι να επανέλθει ο Νίκος κοντά στο μπάσκετ και να είναι η αιτία που θα αγκαλιάσει πάλι το μπάσκετ ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, να ανάψει και πάλι μέσα του η σπίθα όπως τις περασμένες δεκαετίες".

Για την προσμονή και του Πρέλεβιτς γι' αυτό το φιλικό είπε: "Συμφωνώ απόλυτα. Η κουλτούρα του Μπάνε είναι αυτή και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης πρέπει να βρει και να ανάψει πάλι τη σπίθα που υπήρχε παλιότερα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ