ΑΡΗΣ

Επιστροφή με μία απουσία

Επιστροφή με μία απουσία
INTIME SPORTS

Με μία προπόνηση, το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» επέστρεψαν στη δράση οι παίκτες του Άρη, μετά την εξαήμερη άδεια που τους δόθηκε λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και απόντα τον Τόρεϊ Τόμας.

Στη δράση και το παρκέ της «Nick Galis Hall» επέστρεψαν το απόγευμα οι παίκτες του Άρη, μετά την εξαήμερη άδεια που τους δόθηκε λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος με μοναδικό απόντα τον Τόρεϊ Τόμας.

Η απουσία του Αμερικανού πλέι μέικερ είχε να κάνει λόγω καθυστέρησης σε μία από τις πτήσεις του στην επιστροφή του από τις ΗΠΑ και αναμένεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Με την επιστροφή του ο Τόμας θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη από αύριο Τρίτη (6/4) στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του Άρη, ο οποίος τόνισε στους παίκτες του ότι το διάστημα που ακολουθεί, μέχρι την επόμενη επίσημη υποχρέωση είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο με δύο προπονήσεις στο «Nick Galis Hall».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ